Güzel bi duygu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sport tuş sadece otomatik vitesli araçlarda olmaz. ya easytronic vitesli araçlarda veya IDS PLUS paketli araçlarda olur. tercihen IDS PLUS paketli araçlarda daha iyi sonuç verir. IDS Plus paketle. sürekli süspanyon kontrolü, 10 mm alçaltılmış şasi gibi ekstra özellikler gelir. ve sport tuşu vardır tabi. bu tuşa basınca araç gaza verilen tüm tepkileri anında alır, en ufak bir dokunuşta bile devrin hemen çıktığını görürsünüz, araç agrasif olur, direksiyon biraz daha sertleşir, yola daha çok yapışır.hele yüksek hızlarda kendiniz rally deymişsiniz gibi hissedebilirsiniz. amma aynı şekilde yakıt ibresi aşağıya doğru iner. hele 210 -220 km de giderken bu inişi çok net görebilirsiniz. bu bahsettiğim IDS plus paket için geçerli. easytronic vitesli araçlarda alçaltılmış şasi ve sürekli süspansiyon kontrolü yok.sadece sport sürüş modu var

doğrudur. sadece otomatikte gördüğümüz için otomatikte olur diyoruz.

Arkadaşlar bunu söylemeden geçemeyeceğim.
dün ilk kez sport tuşunu kullandım. zaten arabayıda yeni almıştım.
çok güzel bi duygu gerçekten. Allah sport tuşu olmayana nasip etsin :)))
duygu güzel bencede yanlız kötü olan şeyy benzin göstergesi abisiiiii:):):):):) hızlan düşüşe geçiyorrr bende duygu yoğunluğu oluyor o zaman işde :):)

sport tuş sadece otomatik vitesli araçlarda olmaz. ya easytronic vitesli araçlarda veya IDS PLUS paketli araçlarda olur. tercihen IDS PLUS paketli araçlarda daha iyi sonuç verir. IDS Plus paketle. sürekli süspanyon kontrolü, 10 mm alçaltılmış şasi gibi ekstra özellikler gelir. ve sport tuşu vardır tabi. bu tuşa basınca araç gaza verilen tüm tepkileri anında alır, en ufak bir dokunuşta bile devrin hemen çıktığını görürsünüz, araç agrasif olur, direksiyon biraz daha sertleşir, yola daha çok yapışır.hele yüksek hızlarda kendiniz rally deymişsiniz gibi hissedebilirsiniz. amma aynı şekilde yakıt ibresi aşağıya doğru iner. hele 210 -220 km de giderken bu inişi çok net görebilirsiniz. bu bahsettiğim IDS plus paket için geçerli. easytronic vitesli araçlarda alçaltılmış şasi ve sürekli süspansiyon kontrolü yok.sadece sport sürüş modu var

evet Selcugun anlattiklari gibi tamamen dogrudur.. benim zafi de manuel olmasina ragmen IDS PLUs paket var..yol tutusu mükemmel hal aliyor virajda lastikler ötüyor ama araba savrulmuyor dreksiyon sertlesiyor ve gaz pedali agrasiflesiyor cok hassas ve dokunuldugunda firliyor..

Güzeldir tabi normal bir seyir halinde gaza yüklenip sporta basıp, insanın kafasının koltuğa yapışması :)

IDS plus başlı başına bir paket.easytronic vitesteki sport tuşu onun yanından bile geçmez.zaten kıyaslanması da saçma.
easy deki s tuşu vitesin daha yüksek devirlerde değiştirilmesini sağlar.sonuçta birtür yazılım.
canım sıkılınca ben de kullanıyorum.dengeli bir şaseye sahip corsa d motor sesini de iyice yükselterek gerçekten keyif veriyor.

duygu güzel bencede yanlız kötü olan şeyy benzin göstergesi abisiiiii:):):):):) hızlan düşüşe geçiyorrr bende duygu yoğunluğu oluyor o zaman işde :):)

haklisin benzinlilerde otomatik iciyor bardak bardak mi desek galon glon mu:cry::cry::cry:
Dieselde okadar fark etmiyor bagzen keyfini cikariyoruz:D:D:D

zaten zorunlu olmadıkça sport tuşunu kullanmak gereksiz yakıt tüketimini arttırır ancak sollamalarda falan iyi oluyor.

sport mu?? tuşmu?? :D oneki :D :D :D

benim araçta var. ids+ paketli manuel aracım. sport modunu biraz farklılık olsun diye, özellikle otoban sürüşlerinde kullanıyorum. araç daha bir canlanıyor, sizi gaz vermeye teşvik ediyor, süspansiyonlar setleşiyor. sonuçta hoş oluyor :)

Geri