Gürültülü Çalışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osti10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta yag sevıyenıze bakın benım aractada aynı durum vardı 2 saat kadar once yag lambası yandı gıderken azcık yag kalmıs ıcınde gıttım aynı yagdan buldum tamamladım 10 15 dakka sonra kendıne geldı araba..
yetkili servisteki ustam ''opel kullanıyosanız bagajınızda en az 1 litre yağ olacak'' diyor..

yetkili servisteki ustam ''opel kullanıyosanız bagajınızda en az 1 litre yağ olacak'' diyor..
dogru soylemıs ben araca 2 defa yag degısımı yaptırdım aldıgımda 80000 km de ıdı degıstrdım sonra degıstrdıgımde yag eksıltme yoktu daha sonrakı degıstrmemde eksıltme yapmıstı bendede hıc alskanlık degıldır yaga bakmak suya flean lastıge bakarım yaga pek bakmam bugun amba yanınca zınk ettı ekledım duzeldı hemen..

dogru soylemıs ben araca 2 defa yag degısımı yaptırdım aldıgımda 80000 km de ıdı degıstrdım sonra degıstrdıgımde yag eksıltme yoktu daha sonrakı degıstrmemde eksıltme yapmıstı bendede hıc alskanlık degıldır yaga bakmak suya flean lastıge bakarım yaga pek bakmam bugun amba yanınca zınk ettı ekledım duzeldı hemen..
benim yağa bakmama gerek kalmıyor,yağ değişiminden 2500-3000 km sonra yol bilgisayar bilgi ekranında yağ seviye kontrol diyor..ne sinir bozucu bi uyarı!!
ama yağ önemlidir dostum opeller nazlı arabalar eşinize dostunuza verirsiniz anlamazlar dilinden,lamba yakar,yatak sarar.durup dururken masraf.

evet gerçektende nazlı arabalarmış. pek yağ eksiltmiyor benim arabam aslında yada ben öle anlıyorum yağ çubuğuna bakıyorum ama bi eksilme yok gibi. Çok sinir bozucu bi durum sanki dizelmiş gibi titriyo araba çalışırken

aygaz kullandığınızda motor biraz daha fazla gürültü çıkarıyor milangazda daha sessiz oluyor bide lpg yi değiştirerek deneyin

ben bp den alıyorum hep tüp taktırdığımdan beri pek değiştirmekte istemedim bugüne kadar ama her yolu denicez artık...

Geri