Güneş yaniği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ESRİYEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar en güzeli aracın tavanını folyo ile kaplatmak ister aynı renk ister farklı.
O işlem yağmurdan kaçarken doluya tutulmaya benzer. Aracın işlemlerini yaptırdığım servise kazalı bir taksi gelmişti, taksinin eski sahibi arabayı komple sarı renkli folya ile kaplatmış, yeni sahibi folyoları sökün aracı komple boyayın deyince servis sahipleri folyo temizliği için ekstra ücret talep ettiler. Folyalar sökülünce aracın kaportası yapış yapış oldu, temizleyene kadar ustaların canı çıkmıştı.

elimden geleni yapacagım ama emin ol memnun kalacaksın.ben 2 senedir kullanıyorum bu taktiği hem güneşten hem çizikten koruyor aracım siyah bide seninkide öyle emin ol rahat edeceksin ...

O işlem yağmurdan kaçarken doluya tutulmaya benzer. Aracın işlemlerini yaptırdığım servise kazalı bir taksi gelmişti, taksinin eski sahibi arabayı komple sarı renkli folya ile kaplatmış, yeni sahibi folyoları sökün aracı komple boyayın deyince servis sahipleri folyo temizliği için ekstra ücret talep ettiler. Folyalar sökülünce aracın kaportası yapış yapış oldu, temizleyene kadar ustaların canı çıkmıştı.
Patronum siyah x5 i komple beyaza kaplattı değişiklik olsun diye ve boya rengimat yaptırdı.Yaptırdığı yerin katoloğunda istendiği zaman özel bir sıvı ile boyaya zarar vermeden kolayca sökülebileceği yazıyor Sizin vectrayada tavsiye ederim.Tahminen 800-1000 tl civarı tutar.x5 1500tl tuttu.

Patronum siyah x5 i komple beyaza kaplattı değişiklik olsun diye ve boya rengimat yaptırdı.Yaptırdığı yerin katoloğunda istendiği zaman özel bir sıvı ile boyaya zarar vermeden kolayca sökülebileceği yazıyor Sizin vectrayada tavsiye ederim.Tahminen 800-1000 tl civarı tutar.x5 1500tl tuttu.
Yardımın için sağol ama ben aracı sonbaharda veya önümüzdeki sene ilkbaharda komple boyatmayı düşünüyorum. Benim aracım pırıl pırıl parlamalı :).

Kapalı garajın veya devamlı gölge olan otoparkın olmadığı sürece metalik boyalarda güneş yanığının önüne geçilmiyor. Her türlü tedbiri aldım, gene de kurtaramadım. Opak boyalı araçlar bu konuda daha şanslı.
Evet artık çözüm var X-Kote Paint Renewal System hem de artık Türkiye de
www.x-kote.com bu siteyi ziyaret ederek inceleyiniz boyamadan boya yenileme 3 yıl garantili

Evet artık çözüm var X-Kote Paint Renewal System hem de artık Türkiye de
www.x-kote.com bu siteyi ziyaret ederek inceleyiniz boyamadan boya yenileme 3 yıl garantili

Geri