yok yok teflon kaplama renkli birşey değil. yukarıda belirtildiği gibi ikinci bir kat teflon katkılı ciladan oluşuyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim resimde görülen 1991 model beyaz renkli aracın ön kaput, sağ ön çamurluk ve tamponları hariç boyası orjinal. Her sene en az bir kere cilasını kendim yaparım, boyasında yanma falan yok, gri olan 1998 model, onunda her sene cilasını kendim yaparım+bir kaç kere de profesyonel seviyede boya koruma işlemi yapıldı. sonuç ortada. Kapalı garajım olmadığı sürece, bir daha araba alırsam metalik boyalı araç almam.bizim araçların biri safir siyah biri beyaz bi sorun olurmu acaba ...
pamuksu nevresim takımını branda şekline getir aracın üstüne ört hiç bir sıkıntı olmadan senelerce kullan ...
Benim resimde görülen 1991 model beyaz renkli aracın ön kaput, sağ ön çamurluk ve tamponları hariç boyası orjinal. Her sene en az bir kere cilasını kendim yaparım, boyasında yanma falan yok, gri olan 1998 model, onunda her sene cilasını kendim yaparım+bir kaç kere de profesyonel seviyede boya koruma işlemi yapıldı. sonuç ortada. Kapalı garajım olmadığı sürece, bir daha araba alırsam metalik boyalı araç almam.
folyo ile kaplatmak boyaya zararlı olurmu çünkü sonuçta yapıştırıcı madde ile kaportaya tutturuluyor folyo eskidiğinde söktüğümüzde boyaya kalıcı zarar verirmi?Arkadaşlar en güzeli aracın tavanını folyo ile kaplatmak ister aynı renk ister farklı.
ben siyah vectram için çadır düşünüyorum güneş altında bırakmak için.
acaba çadır kullanmak bi sorun çıkararmı
dostum aman çadır kullanma babamın arabasını çadır yanıgı mahvetti ama ben şimdi dedigim gibi yapıyorum pamuklu nevresimden branda yaptım hiç bişey olmuyor senlerdir ...
sana zahmet aracın üstündeyken bi resmini çek bakayım lütfen nasıl bişey bu pamuklu nevresim sonra millet bize gülmesin![]()