Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğuş link' Alıntı:Parlak olan gündüzleri auto moduna aldığınızda yanıyor. geceleri yakma şansımız bildiğim kadarıyla yok.
Diğer zayıf olan ise farları yaktığınız zaman veya manuel olarak gündüz farını yakmak istediğiniz zaman çalışıyor.
Bu tip ampuller dual filament olarak geçiyor single filament olanlarıda var t20lerin (ebayde satılan turuncu yanan t20ler gibi) fakat servis sorun yaratabileceğini söyledi bana.
Düzeltme: Sanırım siz ampulü çıkartıp yakmaya çalıştınız. mekanik konuda bi fiktrim yok ancak serviste araçtan 2 farklı akım geldiğini söylemişlerdi.
+1Doğuş link' Alıntı:Parlak olan gündüzleri auto moduna aldığınızda yanıyor. geceleri yakma şansımız bildiğim kadarıyla yok.
Diğer zayıf olan ise farları yaktığınız zaman veya manuel olarak gündüz farını yakmak istediğiniz zaman çalışıyor.
Bu tip ampuller dual filament olarak geçiyor single filament olanlarıda var t20lerin (ebayde satılan turuncu yanan t20ler gibi) fakat servis sorun yaratabileceğini söyledi bana.
Düzeltme: Sanırım siz ampulü çıkartıp yakmaya çalıştınız. mekanik konuda bi fiktrim yok ancak serviste araçtan 2 farklı akım geldiğini söylemişlerdi.
kargom 4 gündür istanbulda hala bekliyorum.sanalbiri link' Alıntı:Halil abi bu ampülleri bana göndermek için çıkardın galiba. dancee Omemo!![]()