Gümüş Gri mi Teknik Gri mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilgetn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bilgetn

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yeni astra alıyorum eski arabam g.gri idi şimdiki arabamı da g.ri sipariş vermiştim ama teknik gri astra 10 gün önce gelecekmiş ne dersiniz teknik gri astrayı alıyımmı nasıl bir renk astrada iyi duruyormu. benim kapalı garaj imkanım yok.

arkadaşlar yeni astra alıyorum eski arabam g.gri idi şimdiki arabamı da g.ri sipariş vermiştim ama teknik gri astra 10 gün önce gelecekmiş ne dersiniz teknik gri astrayı alıyımmı nasıl bir renk astrada iyi duruyormu. benim kapalı garaj imkanım yok.
biz de siyah isteseydik 1.5 ay önce alcaktık hatta şimşek griyi 15 gün içinde tslim ederiz dedi ama biz inatla gümüş istedik.opelin gümüşü bi farklı bilirsiniz siz de bence gümüş.teknik gri de insignialardan bakabilirsiniz ama astrada daha farkklı duruyor tabi.vardı forumda teknik grisi olan arkadaşlar onlar yardımcı olur size ama bence gümüş:good:

Gümüş

gümüş

gumuş gri yakısıyor

hayırlı olsun kazsız belasız.. ama yeni kasanın çıkmasına 6 ay kala sıfır araç alınırmı bunuda düşünmek lazım

bencde gümüş gri

Son düzenleme:
valla adamlar bana hakim gri demişlerdi. ruhsata gri yazıyor sadece, ama görünüş gümüş gibi...:)

valla yenı kasası cıkacak bır aracın 0 almak pek mantıklı değil ama gümüş gri derim renk konusunda...

yeni astrayı bekliyemiyorum. yapacak birşey yok. eski arabamda g.gri plduğu için değişiklik yapsammı acaba diyorum. Gerçi arabayı fazla yıkamam teknik gri kir toz gösterirmi.

gümüş gri al bence yine .. diğer renklere oranla cok avantajları var fazla cizik belli etmior bi kac gün yıkamasan bile pislendiği belli olmuor falan ayrıca görünüşüde güzel tabiki son karar sizin yinede ..

Geri