Astra HB Siyah mı? Teknik Gri mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CengoCenk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence siyah.astra hblere en çok yakışan renk ama temiz tutmakta bi okadar zor ben daha dün yıkattım gece yağmur yağmış araba çamur deryası yine yani haftada bi iki kez yıkamayı göze alıyosan siyah.

Bende siyah siparişi verdim geçen ay halen beklemedeyim bu ay içinde kesin gelecek dediler :)

Ben de siyah aldım. O bahsettiğiniz kromaj parçalar yanılmıyorsam cosmalarda var. Fakat 2010 da yeni kasa geleceğinden, her bitmeye yakın kasalar gibi h modelerde de bütün donanımları birleştirmeye başladılar. Ben enjoy elegance paket aldım. Daha teslim edilmediğinden kromaj mı değil mi bir cevap veremeiyorum ama 2 sene önceki enjoy elegance pakete göre daha donanımlı olacak aracım.
Siyahın bakımı zordur ama ruhunuz araba için yanıp tutuşuyorsa merak etmeyin aracınız çizilmez. Bu benim 3. siyah aracım. Sizi temin ederim ki çok nadir çizikler oldu yıkama ile yada toz ile ilgli. Kendime yapmadığım bakım masrafını arabama yapan birisi olduğumdan dolayı da kaynaklanıyor bu iş. Yani bakarsanız bağ, bakmazsanız dağ olur.
Teknik gri insignia da güzel duruyor ama astra da o kadar basarılı değil. Arz ederim.

Değerli görüşlerini paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Siyah istediğim bir renk. Ve gerçekten astrayı farklı gösteriyor.

Bugün Siyah için fikrimi değiştirdiğimi bildirdim bayiye. Onlarda bulabilirsek getirtelim dediler. Artık bundan sonrası şansa kalıyor.

bende siyah aldım bakabileceksen siyah

Eğer teknik gri bu fotograftakiyse, bence çok başarılı.

Hayır değil, teknik gri daha çok fümeye kaçıyor.

peki bu hangi renk, anlayamadım tam olarak

Koyu rengin yazın içinde pişersin. Temizlik bezide elinden düşmez. Açık renk daha uygun olur diye düşünüyorum.

Teknik gri İnsignia'nın katalog rengi ve showroom'da çok güzel duruyordu.Teknik gri'yi tercih edin bence.

Geri