22 Tem 2009 Konuyu Başlatan #21 B bilgetn Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eyl 2007 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 52 Yorumlarınıza tesekkur ederim ama eski arabam gümüş gri plduğu için değişiklik olsun diye teknik gride karar verdim....
Yorumlarınıza tesekkur ederim ama eski arabam gümüş gri plduğu için değişiklik olsun diye teknik gride karar verdim....
16 Tem 2010 #22 mssrblt Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Haz 2009 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Puanları 0 teknik gri benim astram kesinlikle çok ağır ve şık duruyo ama tek sıkıntı güneşi çekiyo bide ufak çizikler gümüşe göre daha cok belli olabiliyo
teknik gri benim astram kesinlikle çok ağır ve şık duruyo ama tek sıkıntı güneşi çekiyo bide ufak çizikler gümüşe göre daha cok belli olabiliyo
16 Tem 2010 #23 R rehaizmir Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Mar 2009 Mesajlar 518 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 59 benim arabamında rengi teknik gri,evet çizikleri belli ediyor ama,astraya çok yakışıyor.gümüş gri de astra G ya yakışıyor.sonuçta teknik gri al.
benim arabamında rengi teknik gri,evet çizikleri belli ediyor ama,astraya çok yakışıyor.gümüş gri de astra G ya yakışıyor.sonuçta teknik gri al.