Gösterge sorunu

Tamiri orada da vardır. Bakın gideceksiniz beyinciye orada teşhis gene beyin olcak. 200e garantili 30 dakikada yapacak. Sensör veya kablosu olsa cihaz beyne girer ve sensör arıza kodunu okurdunuz. Olan olmuş kendinizi fazla yıpratmayın sıkışan belli.

Tamiri orada da vardır. Bakın gideceksiniz beyinciye orada teşhis gene beyin olcak. 200e garantili 30 dakikada yapacak. Sensör veya kablosu olsa cihaz beyne girer ve sensör arıza kodunu okurdunuz. Olan olmuş kendinizi fazla yıpratmayın sıkışan belli.

Bu kadar basit çözümü bende tamir ettirdim 6 ay önce hala kullanıyorum.Korkacak bişey yok ;)

Arkadaşlar malesefki güzel antalyamızda sağlam bir elektronikçi bulamadım o yüzden sanayicilere bırakmak istemiyorum sanayide bakıcam dediğiniz gibi kısa sürede işi bitirebilecek ve garanti vericek bir usta bulursam 200 lira gitsin sorun değil ama burdaki ustalar bunlar elektronik parça garantisi olmaz diyolar bende vermiyorum gerçekten antalyada usta kıtlığı çekiyorum hepsi çakal olmuş

Evet arkadaşlar şuan için ABS konusunda hiçbir problemim kalmadı dün akşam bir arkadaşım aracılığı ile iyi bir ustaya gittim ve sorunun kablo temassızlığından olabileceğini söyledi ayrıca bu arabalar gariptir arka fren lambası bitse o bile problem yaratır dedi masraf yapmadan ufak çalışmalarla bu sorundan kurtulabileceğimizi söyledi ve bende denemekte yarar var hesabını bakalım dedim bütün poryalara baktık kopukluk falan yoktu güzelce temizleyip spreyledik daha sonra toparlayıp aracı çalıştırdık ama sonuç gene aynıydı ABS ışığı hala yanıyordu ve hız göstergesi çalışmıyordu daha sonra ABS beynine bağlı kablo soketini söküp orayıda kontrol ettik ama bir problem bulamadık sonra usta dediki bu böyle belli olmaz sen akşam eve gidince arabanın aküsünü sök araba sabaha kadar bir dinlensin yarın sabah aküyü tak çalıştır çalıştığından ışık yanmazsa arabanın frenleri sert kullan abs devreye girsin eğer akşama kadar ışık yanmazsa sorun yoktur devam edebilirsin dedi bende dediklerini yaptım bu sabah aküyü taktım ışık yanmıyordu geçen seferde yanmadı belki yeniden yanmaya başlar diye sabah sabah 100 120 bastım frenleride sanki önüme birisi çıkmış acil frene basmam gerekmiş gibi kullandım ve ışık yanmadı hem hayret ettim hemde sevindim daha sonra 2-3 deneme daha yaptım ve en son akşam 5 -6 gibi arabayı çalıştırıp bir şehir turu atayım dedim gerçekten artık sorundan kurtulmuştuk hem hız göstergem hemde ABS artık devreye girdim bu yapılan işçiliğe karşılık 40 lira verdim şimdi ABS Beyninin söktürsek boşu boşuna 150 lira gidicekti resmen İnşallah ileridede bir sıkıntı yaşamam :)
Bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim

Geri