göçük yardım

arkadaşlar bu boyasız düzeltilirmi? ön kaput taşlardan dolayı boyalı bide bagaj kapağı boyanırsa olmaz. izmirde usta varmı düzeltebilecek bildiğiniz yada duyduğunuz.

arkadaşlar aracımın bagaj kapağında uzaktan belli olan hafif göçük var tam opel ambleminin etrafında. birisi fazla yaslanmış sanırım. outoking'e gösterdim boyanmadan düzelmesi zor boyanması lazım dedi. serviste aynısını söyledi. izmirdeyim ve boyatmadan düzeltebilecek bi kaporta ustası arıyorum. bilen varmı yada boyatmadan düzelmesi mümkünmü. :confused:
arkadaşlar bu boyasız düzeltilirmi? ön kaput taşlardan dolayı boyalı bide bagaj kapağı boyanırsa olmaz. izmirde usta varmı düzeltebilecek bildiğiniz yada duyduğunuz.

kaportacının birine gösterdim adam boyasız düzeltirim sadece amblemin yenisini alırsın gerisini bize bırak dedi. diyende sağlam bi usta zaten sırada bulamadım boş bi vaktimde yaptıracağım.

boyayı neden bu kadar tkıntı yapıyorsunuzki alacak kişi kazası olup olmadığını gosterecek benım canım sıklcagına boyansın araba en fazla 1000 tl deger kaybı olur 2 parcadan

Geri