gerçek göçük ustası

tanımam etmem, internetten buldum adresini gittim. önceki konuda yeni foto yoktu ondan yeni halini göstermek için kopyala yapıştır yaptım suçmu şimdi bu? yine burdan tavsiye almak konu açtım kimse usta tavsiyesinde bulunmadı ben bulunuyorum işte. ihtiyacı olan gider.

Fatih ustanın dükkanı; 3 ncü Sanayi 411 nci sokakta.

tatlıya bağlayalım artık :)
ikinize de faydalı bilgiler için teşekkür ederim :)

bence bir işi iyi yaptırdığınız bir yer, usta, servis vs... varsa bence paylaşmak güzel ancak tabi tandık bildik diye kıyakçılık yapma niyeti olmadan

ben açıkçası iki resmi görünce önce nerdeymiş bu işi yapan adam diye merak ettim adres verilmesi güzel bence belki yarın birgün bize de lazım olur sonuçta forumlar paylaşım ortamıdır ve hepimizin üye olmasının nedeni de budur paylaşmak bilgilenmek ben şahsen çok yararını gördüğümü söyleyebilirim. Saçma sapan abuk subuk konular açan arkadaşlar hariç herkese teşekkürler.

Bizde kırgınlık olmaz.

Gerçekten çok başarılı ustayı takdir ettim. Benim aracımda da uzun süredir duran ve eşgali belli olmayan kişi veya kişiler tarafından yapılmış : ) benzin kapağı tarafında bir göçük var. Sizin bagajı yapan usta aslında benimkini hayli hayli yapar lakin Samsundayım ben eğer İzmir'e yolum düşerse ancak götürürüm. Velhasıl böyle ustalardan her ile bir tane lazım. Paylaşımınız için teşekkürler.

forumun yarıdan çoğu geyik muhabbeti ile doluyken ,
böle bilgi için teşekkür etmek gerekir tanıdık bile olsa ,

Geri