GM marka motor yağı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miralay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
castrol edge 0w30..95-100 tl..tam sentetik

4 yıldır hep gm yağ kullıyorum. her 10 bin km de değiştiririm. bu güne kadar 5 defa yağ değişimi yaptım. eksiltme vs hiç sorun yaşamadım.

heee demekki mesele sentetik derecesinde

vectra b kasada kullanıyorum memnunum

yorumlar ve fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...içimi rahatlattınız ki bende biraz internette araştırdım...

bp 10 40 kullanan var mı?
ben kullanıyorum bir fark göremedim araçta ya da nasıl fark olur yağdan yağa?

mobil 1 w0-40,hepsiburada,kipa,carrefour gibi yerlerden alirsan cakma olma sansida kalmaz.al farki gor

GM yağı üç ,dört senenin öncesinin gibi kaliteli değil.yağ tüketimi perfonmaslı kullanımlarda hat safhada vede değişim km kelmeden niteliği bozuluyor. İki senedir kullanmıyorum.;)

Son düzenleme:
Izmitten merhaba...yeni üye olarak bir kaç şey paylaşmak istiyorum
izmit deki özel bir opel servisinden 5 ay önce benm arabamada derince shell tesisleri dolumlu 5/30 sentetik motor yağini koydular(75000 km bakimi için)4l si 42 ytl idi.ama şimdi aracim 85.000 km de. Biraz önce büyük bir alişveriş merkezinde 0-40 tam sentetik motor yaği fiyatina baktim ve inanamadim 140 ytl idi.izmit sanayisinde 95 ytl ye burakirim dedi abi.şimdi benim düşüncem gene gm yaği ile birlikte birde motor silk veya bor power katki alsam daha mantikli olmazmi.hoş motor silk pahalida galiba bor power alicam.yetkili servisde uzun yillar çalişmiş çok yakin bi abi var zaten artik arabam ona emanet...onun dediği mobil1 0-40 ...ama çok pahali

bosch car servis te motul marka kullanıyorlar yağı, 10.000 km devirdi yağ hala kararmadı ve su gibi değil kıvamı hala yağa benziyor :)
kesinlikle tavsiye edebileceğim bir marka oldu.

Geri