vay alçakduymaz o yatmıştır şimdi![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay alçakduymaz o yatmıştır şimdi![]()
hollywood'a erdik o zamanaz önce behzat ç de gördüm adam yakıyo era'yı,nasıl bi kullanma o öyle,biz yapsak on takla atar galiba.
önemli olan her şeyden önce güvenliktir bence,bende daha önce 1.4 selek benzinli modeli vardı g.antep-ş.urfa arası otoyolda %3-5 meyil aşağı 210 bastı araç yüklü(yolcu yok)durumda.ama ellerim direksiyona resmen yapıştı kaçmasın sağa sola diye.yani güvenlik,güvenlik.
aynen katılıyorum,ekonomi diyenlerin tercihi olabilir,yedek parça sıkıntısı yaşatmıyorlar,diğer markalara görede makul.opelle 220 yi görmüştüm bunla 170i denedim gözüm kesmedi geziyor yolda ya zaten hız arabası değil ekonomi arabası yakıt çok güzel
önemli olan her şeyden önce güvenliktir bence,bende daha önce 1.4 selek benzinli modeli vardı g.antep-ş.urfa arası otoyolda %3-5 meyil aşağı 210 bastı araç yüklü(yolcu yok)durumda.ama ellerim direksiyona resmen yapıştı kaçmasın sağa sola diye.yani güvenlik,güvenlik.
120 nin üzerindeki bütün hızlarda hangi aracı kullanırsam kullanayım hiçbirine güvenmem