gitti vectra geldi era

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demin 34 plaka bir accenti 115 lik vectrayla ezdim arkadaşlar atla deveyi kıyaslamayın
ama accent de bence sevimli ucuz ve ekonomik ona da selam olsun uçarı kullanıcı olsun her markada adamı deli eder model sınırı yok bunun

115 lik vectra 2.0 mı ? accent dizelmiydi?

1.6 vectrayı rahatlıkla geçiyor hiç zorlanmadan hemde

Ama soyle bı ayrıntıyı unuttunuz sızın kalktıgınız 1.6 vectra benım arabam 1.6 astra :)

yarın bi fırsatını bulursam astra h ile de kapıştırayım bakalım yan dükkan komşumu ikna edebilirsem bak bende merak ettim şimdi

demin 34 plaka bir accenti 115 lik vectrayla ezdim arkadaşlar atla deveyi kıyaslamayın
ama accent de bence sevimli ucuz ve ekonomik ona da selam olsun uçarı kullanıcı olsun her markada adamı deli eder model sınırı yok bunun

kardeş getirde senin vectra'yla bi deneyelim bu akşam.. video yaparız birde millet görür CRDI nasıl gidiyor ;)

era kısa mesafede 2.0 1.6 vectrayı 1.6 astrayıda tokatlar kimse geçtim demesin adam basmamıştır bassa tozuna yetişemezsiniz kısa mesafede...

era kısa mesafede 2.0 1.6 vectrayı 1.6 astrayıda tokatlar kimse geçtim demesin adam basmamıştır bassa tozuna yetişemezsiniz kısa mesafede...

eralarda gaza birden yuklenınce patinajdan kurtulamıyor en azından benım kalktıgım adam kurtulamadı

eralarda gaza birden yuklenınce patinajdan kurtulamıyor en azından benım kalktıgım adam kurtulamadı

14 jant 175 taban orjinal ebadları varsa çok azda olsa sarıyor evt.. ben 15 jant 195 taban kullanıyorum gayet iyi şuan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri