gitti vectra geldi era

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
era tokatlamak zor birşey değilki, bende 1.6 Vectra varken 5-6 saniyeliğine tokatladım..

:D:D

biraz yokuş olan bir yerde ben ışıkta en önde beklerken yanıma dımtıs dımtıs era geldi, ben camı kapattım başka yerlere bakmaya başladım, yeşil yanınca normal bir kalkış yaptım, era patinaja düşüp olduğu yerde tepindi, ben 2.ye taktıktan birkaç saniye sonra geçti beni:)

era tokatlamak zor birşey değilki, bende 1.6 Vectra varken 5-6 saniyeliğine tokatladım..

:D:D

biraz yokuş olan bir yerde ben ışıkta en önde beklerken yanıma dımtıs dımtıs era geldi, ben camı kapattım başka yerlere bakmaya başladım, yeşil yanınca normal bir kalkış yaptım, era patinaja düşüp olduğu yerde tepindi, ben 2.ye taktıktan birkaç saniye sonra geçti beni:)
evet era gercektende cok patinaj cekıyor o guc arabaya fazla gelıyor arabada sapıtıyor :)

evet era gercektende cok patinaj cekıyor o guc arabaya fazla gelıyor arabada sapıtıyor :)

dayanamdım yine sattığım vectra ile (tanıdığıma satmıştım) bugün 4 defa 0-100 kalkış denedik era herseferinde uzuyor sadece 1 viteste vectra burun uzatıyor era patinaj yüzünden kalkışta yarım boy geride kalıyor 3.viteste her seferinde era yaklaşık 4 boy fark atıyor

zaten geçeceğini biliyordum sadece denemek için yaptım çünkü ben vectra ile 13,5-14 saniyede 100 e çıkıyordum era ile 10 saniye 4 saniye fark var

araçta 1. ve 2. vites yok gaza yüklendinmi torkun aşırı gücü yüzünden araç patinaj çekiyor 3. vites inanılmaz etkili resmen burnu kalkıyor arabanın

Son düzenleme:
benim anlamadığım fabrika verilerine göre şehiriçinde en fazla 5.5 lt. yakması lazım.
era kullananlar şehir içinde 8 lt. yaktığını söylüyor, ne anlamı kaldı?

benim anlamadığım fabrika verilerine göre şehiriçinde en fazla 5.5 lt. yakması lazım.
era kullananlar şehir içinde 8 lt. yaktığını söylüyor, ne anlamı kaldı?

mümkün değil ben aşırı sert kullandığım halde 6,5 litre max 7 litre tüketiyorum sakin kullansam en fazla 6 litre yakacak

güle güle kullanın. eranın vectra kadar arıza vericeğini zannetmiyorum. vectra kullananların şikayetlerine bakarak söylüyorum...

dayanamdım yine sattığım vectra ile (tanıdığıma satmıştım) bugün 4 defa 0-100 kalkış denedik era herseferinde uzuyor sadece 1 viteste vectra burun uzatıyor era patinaj yüzünden kalkışta yarım boy geride kalıyor 3.viteste her seferinde era yaklaşık 4 boy fark atıyor

zaten geçeceğini biliyordum sadece denemek için yaptım çünkü ben vectra ile 13,5-14 saniyede 100 e çıkıyordum era ile 10 saniye 4 saniye fark var

araçta 1. ve 2. vites yok gaza yüklendinmi torkun aşırı gücü yüzünden araç patinaj çekiyor 3. vites inanılmaz etkili resmen burnu kalkıyor arabanın

Ama soyle bı ayrıntıyı unuttunuz sızın kalktıgınız 1.6 vectra benım arabam 1.6 astra :)

yani kısaca diyorsunki gitti tank geldi teneke :):)

hep almak için halayini kurduğum vectramı sattım yerine accent era dizel aldım yaşı itibari ile vectranın arızalarından bıktım usandım aslında benim vectrayı bazı arkadaşlar bilirler orjinal 100bin kmdeydi ama elektriksel arızaları beni soğuttu açıkcası hyundai eraya gelirsek kullanan arkadaşlar varmı bilmiyorum ama bu nasıl bir motor bu nasıl bir araba böyle 1.5 motor 110 hp 235 nm tork araba resmen uçuyor koltuğa yapıştırır derler ya aynen öyle konfor olarak vectranın yanından bile geçemez ama sürat olarak vectrayı tokat manyağı yapar vectracı arkadaşlar kızmayın ama 2.0 vectranız bile olsa şehir içi arkasında crdi yazan eralarla kapışmayın sakın ama bundan sonraki aracım allahın izniyle insignia olacak düşüncelerimi paylaştım kazasız belasız günler
wallaha era deyip geçme kasa sağlam değil ama makıne bayaa seri bizde abimde var şirketin aracı yazılım yaptık inan 106 std 3 sonuna kadar kafa kafaya 4 te anca 1 boy sadece 5 de 2 2.5 boy yapabiliyor da araba güvensiz be kardeşim :(

demin 34 plaka bir accenti 115 lik vectrayla ezdim arkadaşlar atla deveyi kıyaslamayın
ama accent de bence sevimli ucuz ve ekonomik ona da selam olsun uçarı kullanıcı olsun her markada adamı deli eder model sınırı yok bunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri