hayırlı olsun güle güle binin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun Uğur, kim ne derse desin boşver devir ekonomi devri (unutmadan bir gıcıklık da ben yapayım; kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş)
orası öyle tabi, isterse en güzel araç olsun habire arıza veriyorsa hiç gereği. astarı yüzünden pahalıya gelir. genç araç insanı da gençleştirirteşekkür ederim savaş abi, yok bu pamuk değil abi mecburiyetten beni bilirsin vectra bir yana dünya bir yana ama valla bıktım usandım arızalarından abi yeni herzaman yenidir diyorum artık
Vectra B lerdeki bahsedilen şikayetleri okuyunca benim arabanın markasından şüphe eder oldum (şeytan kulağına kurşun). Tek yaptığım yeninin kalitesinden kısmam o kadar. Malüm Vectra'lar biraz lükse düşkünlerteşekkür ederim savaş abi, yok bu pamuk değil abi mecburiyetten beni bilirsin vectra bir yana dünya bir yana ama valla bıktım usandım arızalarından abi yeni herzaman yenidir diyorum artık
araba segmenti dingil mesafesine göre belirleniyor bende türk sitelerinden bilgi edinmiyorum bizimkilerdeki bilgiler karman çorman demin yabancı sitelere girdiğimde yazıyordu new mercedes c is looks like c segment but it is upper d segment falan diye bir yazı vardı.. o makalede yazıyordu eski kasaların c segmenti olduğu yeni kasada dingil mesafesi uzatılarak d segmentine kaydığını falan filan..
Uzun yolda 6 lt diyosunuz naptınız siz ya. Aracın fabrika verisi 4 lt. Bende şahsen inanmamıştım aynı araçdan bi arkadaşımda var beraber denedik 90-100km sabit hızla uzun yolda tam olarak 4.5 lt yakıt tüketimi var aracınn. Gayet başarılı. Tabi uzun yolda basmamak sabır ister![]()