gitti vectra geldi era

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle uğur bey ile sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz.. Bende biliyorsunuzki bi süre evvel CDX'i yaşattığı aşırı elektriksel problemler ve nihayetinde conta sorunundan satıp 110hp dizel Rio aldım.. Gerçekten performans şaşırttı..

Eğer yol tutuş frenleme problem değilse benim gibi bir kullanıcıysanız CRDI ların 110luğu yetecektir.

hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmak dileğiyle ancak affınıza sığınarak 2.0'ı fazla hafife almışsınız bence torkun aldatıcı etkisi sizi oldukça etkilemiş neyse tekrar hayırlısı olsun.

Ya üstad bilgine saygım sonsuz.. Fakat 2.0 Vectra 136hp nin neyini hafife almayalım? Böyle arada bir performans olamaz ne 2.0 ın hakkını verir ne 1.6 kadar kötü gider.. 3 yıla yakın kullandım ve inan 110luk CRDI la ikiside stok halde olursa bütün vectraları geçerim..

Accent olsun Rio olsun Vectra ile kıyaslanamaz ama şöyle düşünün birde 106 GTI' da Vectra ile kıyaslanamaz Corsa GSI'da..

Vectra'nın amacı farklı..

Eğer yüksek modelli iyi giden araba istiyorsanız 110luk bir dizeli remap ile spor amortisörler ile revize edip kullanın.. 3. viteste dip gazda deli gibi sara sara giden bir arabanız olur :D

hayırlı olsun felaket gidilyor o araçlar başkada birsey bilmiyorum ama Hyundaide verdiğiniz paranın karsılığını alırsınız
Vectralar dururken iyi ama satan arızadan bıktım diyor :)

aman arkadaşlar yanlış anlamayın 2.0 uzunda tabiki alır ama o ara hızlanmalardan bahsediyorum ben dikkatiniz çekerim şehir içinde kapışmayın dedim :)))) yoksa vectra b yi kötülemiyorum ben herzaman opelciyim ne kadar hızlı bir araba olsada arada ahhh opelim dediğim çok oluyor herzaman derim kontrolsüz güç, güç değildir araç çok hızlı ama o hızı kaldıracak kasa yok arabada araç aşırı tork üretiyor ve kontrolü yitiriyorsunuz buda bir gerçek

hayırlı olsun felaket gidilyor o araçlar başkada birsey bilmiyorum ama Hyundaide verdiğiniz paranın karsılığını alırsınız
Vectralar dururken iyi ama satan arızadan bıktım diyor :)

evet dostum gerçekten iyi araba vectra ama arızaları adamı bıktırıyor 2008 model aldım 20.000 tl verdim sonuçta şunuda unutmamak lazım yeni herzaman yenidir vectra 2001 1.6 elegance 21.000 e sattım

güle güle yeni aracınıza binin :) yalnız era ile vectrayı yan yana tutmak aynı cümle içinde kullanmak bile bence gereksiz.. :) neticede vectrayı şehir içinde pek çok araç geçebilir vectra o iş için tasarlanmış düşünülmüş bir araç değil..

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ama siz kıyaslamayı 1.6 vectrayla yapıyorsunuz sanırım ki onda bile yanılıyorsunuz.siz hiç 2.0 vectra ile karşı karşıya gelmemişsiniz sanırım her şeyden önce ara en basiti 26 beygir guç farkı var yani tokat manyağı yapayım derken yumruk yemeyin tekrar hayırlı olsun fren mesafelerine dikkat edin.

hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız

yine kore mevzu olmuş, hareketlenir bu konu ufaktan :D

güle güle yeni aracınıza binin :) yalnız era ile vectrayı yan yana tutmak aynı cümle içinde kullanmak bile bence gereksiz.. :) neticede vectrayı şehir içinde pek çok araç geçebilir vectra o iş için tasarlanmış düşünülmüş bir araç değil..
:good:

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ama siz kıyaslamayı 1.6 vectrayla yapıyorsunuz sanırım ki onda bile yanılıyorsunuz.siz hiç 2.0 vectra ile karşı karşıya gelmemişsiniz sanırım her şeyden önce ara en basiti 26 beygir guç farkı var yani tokat manyağı yapayım derken yumruk yemeyin tekrar hayırlı olsun fren mesafelerine dikkat edin.

13. mesaja dikkat kıyaslama değil hocam zaten kıyaslanacak araçlar değil biri d diğeri c segmenti araçlar

hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler... 110 hp lik dizeller gerçekten çok güzel. benimkide 1,6 110 bg 240 tork. kırmızı ışıklardan kalkarken arabanın şahlandığını hissediyosunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri