Bir anda hızlandığı doğru ama, bir anda durmuyor malesef ...
Hayırlı Olsun, şehir içinde ideal bir araç...

Ayrıca Vectradan inip eraya binince uzun yolda virajlarda dikkat etmenizi önerebilirim.Yoksa Şehir içinde başarılı bir araç hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Era B segmenti diye biliyorum ben. Hyundainin C segmenti Elantradır.13. mesaja dikkat kıyaslama değil hocam zaten kıyaslanacak araçlar değil biri d diğeri c segmenti araçlar
bende b segmenti olarak biliyorumEra B segmenti diye biliyorum ben. Hyundainin C segmenti Elantradır.
hakan bey aslında çoğu firma aynı segmentte 2 araç üretiyor. hb ve sedan model farklılıklarında farklı isim veriyor. örneğin;evet getz ile aynı segmentteymiş ben getzi b accentı c zannediyordum genelde bir firma aynı segmentte iki araç üretmez..
B segmenti: Small olarak da adlandırılırlar.
Örnekler: Hyundai Getz, Honda Jazz, Chevrolet Kalos, Fiat Punto, Dacia Logan, Seat Exeo, Hyundai Accent, Ford Fiesta, Fiat Albea, Fiat Palio, Nissan Micra, Peugeot 206, Smart Forfour, Toyota Yaris
3 serisi ve c serisi d segmenti olarak biliyorum ben. mondeo, insignia, a4, passat vb ile aynı sınıfta olması lazım, yanlışım varsa düzeltelimjetta golf corolla fluence c segmentinde bak onlardan eminim.
C segmenti Lower Medium – Alt orta sınıf otomobil
Renault Megane - Renault Fluence - BMW 3 Serisi - Mercedes C-Serisi - Hyundai i30 - Toyota Corolla - Ford Focus - Opel Astra - Honda Civic - Audi A3 - Fiat Bravo - Volkswagen Golf - Volkswagen Jetta - Kia Cee'd - Peugeot 308 - Mazda 3 - Hyundai Elantra - Kia Cerato - Skoda Octavia - Dacia Logan