Getz'li 2 bayan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Al sana bi itiraf :) bahçelievler soğanlı ve siyavuşpaşadaki bir çok tek yön sokağı ihlal edenlerdenim :) özellikle çamlık ve ulubatlı etrafında geniş geniş sokaklarda tek yön kullanmışlıgım çoktur. ama dikkat ederim hep. gündüz saatleri tabi. genelde ferah oluyor bu sokaklar :)
bana denk gelirsen tersimede denk gelirsen yandın. çünki tam ulubatlı cami arkamızdakalıyor yani tam tarif ettiğin sokaklarda dolanıyorum park yeri ararken...
Ama camı aç opelim net diye bağır bütün yolu geri geri gider kıyağımıda yaparım:). dün bi minibüs iki eleman diklendiler ama efendi efendi geri geri yolun kabasını aldılar. çok tepğem atarsa aracı kitleyip 155 i ararım beylere polis eşliğinde yolu gösteririm... hemen geliyolar denemesi bedava... 155 ücretsiz:)

Bir bayanı arabada qörüyosanız mümkün mertebe yolnuzu deiştirin tafsiye ederim :D

hiç uğraşmayalım tek yön olan yollara girmeyelim ve meşhur atasözünü hatırlayalım... NE ŞEYTANI GÖR NE SALAVAT GETİR....

bana denk gelirsen tersimede denk gelirsen yandın. çünki tam ulubatlı cami arkamızdakalıyor yani tam tarif ettiğin sokaklarda dolanıyorum park yeri ararken...
Ama camı aç opelim net diye bağır bütün yolu geri geri gider kıyağımıda yaparım:). dün bi minibüs iki eleman diklendiler ama efendi efendi geri geri yolun kabasını aldılar. çok tepğem atarsa aracı kitleyip 155 i ararım beylere polis eşliğinde yolu gösteririm... hemen geliyolar denemesi bedava... 155 ücretsiz:)

Abi geniş sokaklarda dedim hepsinde değil :) orada çoğu sokak geniş. mesela cami ustu gonca sk tek araclık. ama altı ıtır biraz daha geniş. veya mustafa kemale inen yollarda %95 tek yone uyarım. :D ama aklımda gecerken bagırırım artık :D

Hiç sormayın Tek yön sokağa ters giren bir Verem savaş kamyonunu çektirmiştim 15 dk lik bekleyişten sonra polisi aradım 5 dk içinde geldiler gelmeselerdi tepem atmıştı herşey olabilirdi.etraftaki esnaf vs. çıktı sakinleştirmek için:) arkama da 3 araç daha geldi.Adamın siz geri gidin yoksa çıkmam diye tutturduğu anda polis gelince iş halloldu.

Geri