Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siz birde bahçelievler ıtır sokağa çarşamba günü gelin. pazardan 3 geçiş var. ikisi tek yön ortadaki bizim ıtır sokak 3 kısım 1. kısım tek yön ama ortada ki kısımda ve ferit selimpaşa caddesine çıkan son kısımda levha olmadığından pazar dağılırken ve gün içi devamlı kavga küfür. camdan sinema gibi seyrediyoruzbelediyeye de şikayet ettim. bahçelievler belediyesi çalışıyor
bir kapan kursalar iş bitecek... bigün biri gidecek kavgada o olacak
![]()
Beş şehir magandası olursaKarşımdaki ters yönde girmiş ise acil durumlar dışında kesinlikle ben geri gitmem. İster iki bayan ister üç bay olsun fark etmez..
beş şehir magandası olursa![]()
Karşımdaki ters yönde girmiş ise acil durumlar dışında kesinlikle ben geri gitmem. İster iki bayan ister üç bay olsun fark etmez..
aynısını ben yapıyorum haklıysam kesinlikle geri çekmem gerekirse arabanın içinde yatarım gene çekmemtek arabanın geçebileceği yolda hiç bayanla karşılaşmamışsın sen) bi karşılaş ondan sonra konuş....ben 5 dakka bekledim ,kontak kapttımiel frenini çektim.genelde ben haklıysam böyle yaparım..ama karşında bayan varsa ......zor işin...
Kıbrısta 1 sene soldan sürdükten sonra Türkiye ye gelip gemiden indiğimde bende soldan gitmiştim![]()
Beş şehir magandası olursa![]()
tek arabanın geçebileceği yolda hiç bayanla karşılaşmamışsın sen) bi karşılaş ondan sonra konuş....ben 5 dakka bekledim ,kontak kapttımiel frenini çektim.genelde ben haklıysam böyle yaparım..ama karşında bayan varsa ......zor işin...