Getz'li 2 bayan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ters yöne bayan girdiyse bastırırdım geri geri ona, ama siz girdiyseniz sellektör yapmanızın hiç bir önemi yok bana göre.

evet ya ters yönde olan kim?
bayanlar mı sen mi?

Biliyorum yanlış bir tabir ama inan hakedene ancak bu kadar denir. az beklese ve ben cıksam yoldan tamam. o yok birde yol veriyoruz ona bile teşekkur yok.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dün bende Kadın sürücü yüzünden Orta bariyerlere giriyordum

bayan ters yönden gelcekk ben geri gitcem acaba basbakan gelse kaldırabilirmi arabamı ordannn ama sen tersteysen yapcak bisi yok

Ters yöne giren suçludur ne olursa olsun
oturdugum yerde 2 bina 1 bina uzunlugunda 1 ters yön var yani o kadar kisaki 2 araba arka arkaya dursun kapatir o kadar 10 metremi eder 15 metremi eder bilemem anca o kadar ama saolsunlar trafikte gönüllü trafik memurlugu yapan arkadaslardan biri saat 7:30 da yememis icmemis beni gorup ceza yapiştirmiş bişey demedim suçluyum çunku gittim kuzu kuzu ödedim ama eskiden ters yönden gelenlere yol verir anlayişla karşilardim şimdi hiç umuruma takmiyorum.

anladığım kadarıyla tek yön olan sokakta bayanlar doğru yöndeyken sadece ters yöne girmekle kalmamış üstüne üstlük bir de diklenmişsiniz. Selektör yapmak maalesef ters yöne girmeyi mubah kılmıyor. Eğer karşınızdan gelen bayanlar (ki bence yine kibar davranmışlar) değil de bir başkası olsaydı durum çok farklı olurdu.

Eğer ters yönden gelen de aynı şekilde bayanlar olsaydı burada yazdıklarınız da çok farklı olurdu.

Bu sebeple suçu başkalarına atıp hakaret etmeden önce kendi yaptıklarımızı da değerlendirmek gerekir.

kim olursa olsun geri vites olmaz :D

sen tersdeysen olmamis..
bayanlarin da gideri varmis ne var kizicak bunda :D

Tek yönlü yolların çıkışlarına kapan konsa bu tür muhabbetler hiç olmaz :D.

Eğer bayanlar ters yönde ise çok sabırlıymışsınız. Bi Allahın kulu o arabayı bana ordan kaldırtamazdı haklı oluğum durumda.:D

Geri