Servislerde fahiş ücretleri sorumsuzlukları anladık da bugün nerdeyse şiddete maruz kalıyorduk. Konu ile ilgili şikayetvara yazdığım yazıyı aynen paylaşıyorum...
Gedizler'deki çok büyük olumsuz değişim
Bundan bir sene öncesine kadar Opel marka aracımın servis işleri Gedizler Otomotiv'e giderdim ve gayet memnun ayrılırdım. Hatta bu memnuniyetimi hem kendileriyle hem de çeşitli forumlarda diğer tüketicilerle paylaştım.
Ancak bugünkü servis ziyaretimde tam anlamı ile şoku yaşadım. Randevu saatimizde aracı servis kısmına çektik ama bakan ve ilgilenen yok. Bir şekilde ilgiliyi bulup kaydımızı açtırdık, randevu ile gitmemize rağmen ekspertiz raporu için bize 1 saat 40 dk gibi bir süre öngördüler ayrıca 212 tl talep ettiler ben itiraz edince de bunun standart bir fiyat olduğunu söylediler. Ancak ben başka bir bayiyi arayıp yaklaşık yarısı kadar bir fiyat aldım ama iş işten geçmişti. Neyse sonunda ekspertiz raporu geldi ama raporda motor ve şanzıman ile ilgili bir bilgi yoktu. Aracın motor ve şanzıman durumunu sorduğum yetkili bana ekspertiz raporunun bunları kapsamadığını ve bunları incelemek için ekstra para 200 tl vermem gerektiğini söyledi. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım ve bir daha gelmemek üzere çıkacaktımki asıl şoku yaşadım. Kendilerinin unuttuğu çıkış kağıdı için tam dört kere bana güvenlik ve servis arasında gitgel yaptırdılar. Sonra da duruma kızıp tepki gösterince güvenlik görevlisi üstümüze yürüdü. Evet yanlış okumadınız kendi hataları yüzünden kendi güvenlik görevlileri bizim üstümüze yürüdü ve gayet kaba tavırlarla söylemlerde bulundu. Bir senede Gedizler çok değişmiş. Resmen hayatımın şoklarından birini yaşadım diyebilirim artık yanlarından bile geçmem.