Gedizler Servis,

Mutlaka fiyat alın bir baskı balata değişim için çok uçuk bir rakam :S
Direksiyon için bir cevapları olmadımı_?

Bu cevaplar sizin sorularınızın cevabı değil parayı vermeden cevabı isteyin yoksa müşteri hizmetlerine çıkıp ortalıgı biraz karıştırın ben her gittiğimde bunu yapmak zorunda kalıyorum

4 ısıtma bujisini patlaksa arıza lambası verir... Gerçekten patlksa hemen değiştirin bosch 4 tane 100tl 7lik uzun lokma alıp kendiniz de değiştirebilirsiniz işlem çok basit.

Bence volana hiç dokunmayın benim aracımda arabayı kapayınca araç sallanıyor volanın bozuklugunda sesi haricinde başka sorun yok değiştirince yine bozulacak,baskı balata bitik anlayışı yetkili servisin biraz farklı oluyor siz sanayiye gösterin ki bence bitik olsa siz fark ederdiniz iyi akşamlar

Geçmiş olsun, bariz bir yetkili servis kazığı. Özel bir opel servisine götürün aracınızı orada hiç yetkili servise gidip arıza tespiti yaptırmamış gibi arıza tespiti yaptırıp fiyat alın.

bende o gedizler servisi sayesinde 2 tane km düşürülmüş araç almaktan kurtuldum severim kendilerini ama yaptıkları gerçekten ayıp.
direksiyon pompasına arkadaş 3000 tl demiş ama böyle birfiyat imkansız. taş çatlasın 1000 tl halledilebilecek bir iştir kendileri. 4 buji 100 tl baskı balata 500 tl en yüksek. hepsini gidip opelteam yada bostancı garaj serviste yaptırsanız 3'te 1 fiyat veririsiniz... :)

simdik fiyatim yanlis degil servs fiyatidir 2800 tl TRW marka pompa 600 tl iscilik ile 3400 tl dir :D

neyse disarida zaten pompa alinmaz tamir ettirilir o ayri bir sey...

Valla arkadaslar aracı yarın gedizlerden alıp dogruca maslahat götüreceğim aile dostumuz var baskı balata benim isim sen merak etme dedi. Isıtma vikisi icin de alırız 4 tane işçilik dahil 100 tl ye tanıdığımız yere yaptırırız dedi.. Direksiyon icin servis birşey demedi bana yarın almadan detaylı konuşmam lazım oradaki arkadas ile..

Astra H cdti icin baski balata volan bilya degisimi ozel serviste parca iscilik dahil 1650 tl dir. Zaten sadece parcalar 1300 tl :(

Iscilik ise 300 aliyorlar dizellere genelde ma es dost varsa 200 de olur. Birde sanziman yagi degisimi eklenince 1650 tl oluyor hesap.

2150 den %30 yas indirimi ile servis ucreti normal rakama geliyor gibi. Bence icinde buji degisimide eklenirse kafa kafaya olur gibi.

Arkadaslar mrb suanda maslaktayim. Baskı balata 230 tl debriyaj bilyasi 230 tl bujilerimin 3 tanesi patlak ama ben hepsini değiştiriyorum tanesi 15 tl sen 60 tl de onlar yapıyor toplam 540 tl... Volani tanıdık var tornaci ona verdim torna yapıyor. Şimdilik ücretler bunlar..

Gedizlerin Allah belasını versin,kusura bakmayın ama malesef ki bu böyle,canımı çok yaktıkları için böyle söylüyorum,daha önce hasarlı aracımı oraya bırakmıştık aracı ordan sıfır olarak aldığımız için güvendik bıraktık, 10 milyar hasar tutarı ödendi kasko tarafından,arabayı 86 günde teslim ettiler,çalışan klimamı zaten bozuktu diyerek radyatörüydü gazıydı vs herşeyini tamir edip öylece bırakmışlar ( bu arada bozuk oldunu ima ediyorlar fakat klima ile ilgili 750TL ye yakın masraf var faturada bozuk oldunu biliolar ama içine gaz bile basmışlar ve bunun bile parası faturada ama çalışmıyor diyince zaten bozuktu cevabı verdiler) araç bi geldi sağ farın soketlerini takmadan göndermişler kendm takmak zorunda kaldım yani kısacası 86 gün servislerinde duran arabaya laylaylom bi servis kalitesi fiyatlar zaten allahlık bidaha kapılarından içeri girmek nasip olmasın kimseye önermiyorum GEDİZLERİ

Geri