Gedizler Servis,

İzzetAstra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Opeldaşlarım..

2007 1.3 CDTI aracım var. Araçta direksiyonu çevirdiğim zaman saat kurar gibi ses ve ağırlık vardı..

Sabahları aracı 4 5 marşta anca çalıştırabiliyordum ve çalıştıktan sonra ise büyük bir duman atıyordu araç..

Son sıkıntım ise çalıştıktan sonra 1 ve geri vitese çok zor geçiyordu.

Bu konu için gedizler servise götürdüm ve bana 96 TL karşılıgında araçtaki sıkıntıları bulup fiyat vereceklerini söylediler.. Aracı gedizlere bıraktım sve geri geldim yarın öğlene kadar tespitlerimiz biter size haber veririz dediler..

Sizce aşağı yukarı kaça patlar bu durum bana ? Bu sıkıntılar büyük sıkıntı mıdır ?

Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

İyi günler,

ilginc bir durum ariza tesbit icin parami aliyorlar bu gedizlerden nefret ediorum cok mezarcilar ya...

dedikleriniz degisken sebepleri olan arizalar, direksiyondaki agirlik on sigorta kutusundaki gevsemis iki adet pinden olabilecegi gibi direksiyon pompasindaki arizadan olabilir. Biri 10 tl lik is iken biri 3000 tl tutar.

Yani arizayi tesbit ettiklerinde zaten fiyat cikar ancak direksiyondaki agirligin sebebi %90 UEC (Motor Kaputu Sigorta Kutusu) deki gevsemis bir pindir. Hep boyle cikiyor.

Diger arizalar da ayni sekilde her turlu sebep olablir..

Bana da çok saçma geldi fakat bıktım artık ne alırsanız alın dedim. Eğer bana fiyat verip şu şu sıkıntı var araçta örn : 500 TL masraf var bende yapın dersem 96 TL parayı almıyorlar.. Eğer ben yok istemiyorum dersem 96 TL yi alacaklar.. Çok saçma bende katılıyorum.. Direksiyon sıkıntısı canımı çok sıktı gerçi bu bende ki sıkıntılar da sıkıyor canımı.. Tek elle zor dönderiyorum direksiyonu o derece sanki saat kurar gibi seside cabası..

Başka yardımcı olacak ustalarım yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler,

Neredeki Gedizler servisi bu ?

Çekmeköy tarafında.. Şile yoluna giderken solda kalıyor.

Çekmeköy tarafında.. Şile yoluna giderken solda kalıyor.

onların allah canını almasın. nefret edıyorum onlardan. 2 kere gittim 2 sinde de birdaha girmemeye yemin ettim. ilkini tutamadım ama birdaha kapıdan içeri girmem. heleki hasar servisine.

Aracınız için geçmiş olsun, inşallah ucuza halledilecek bir sorundur. Ayrıca Arıza tespiti için ücret alındığını ilk defa duyuyorum. Bu tür paracan servislerden uzak durmakta fayda var.

Aracınız için geçmiş olsun, inşallah ucuza halledilecek bir sorundur. Ayrıca Arıza tespiti için ücret alındığını ilk defa duyuyorum. Bu tür paracan servislerden uzak durmakta fayda var.

Teşekkür ederim.. Aracı bırakıp eve geldim pişman oldum bıraktığıma ama keşkeden sonra kurulan her cümle boş derler.. Bakalım yarını çok merak ediyorum ne kadar fiyat kitleyecekler.. Yüksek meblağ kurarlarsa atatürk oto sanayi yolu gözüküyor bize..

Merhaba arkadaşlar gedizlerden şimdi aradılar beni fiyat verdiler böyle bir olaya ben hiç bir yerde rastlamadım inanın.. Verdikleri fiyat 2,150 TL.

4 ısıtma bujisi patlak dedi debriyaj baskı balata bitik birde volan diye birşey varmış ondan bahsetti toplam maaliyeti 2,150 sizce de uçuk bir fiyat değil midir bu ??

Yarın aracı alıyorum 96 TL yi de vericem yazıklar olsun......

Geri