Gece yol bilgisayarı sorunu..

seyyahfrm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Aracın farlarını yaktığımda aracın yol bilgisayarı menusunde direksiyondaki kumandadan dolaşamıyorum yol bilgisayarına geçiyor fakat aşağı yukarı yaptığımda hiç bişey olmuyor farı sondurduğumda durum normale donuyor bir fikri olan varmı acaba ?

şase mi yaptı acaba???

Son düzenleme:
far anahtarının yanında gösterge ışık seviyesi ayarlanan bi yer var o kısılmıştır:D
42030613023151072.JPG

sen arkadaşın yazdıklarınız okudun mu?
menüde gezmiyor demiş arkadaş, aydınlatma ile ilgili nasıl bir bağlantı kurdun anlamadım...

cevaplarınız için teşekkur ederim arkadaşlar.Sertan_C nin dediği bigi emre ekran aydınlatmasında bir problem yok sadece far açıkken dreksiyondan menude geçiş yapamıyorum..Tekrar teşekkur ederim.

Dün akşam deneme yaptımda enteresandırki ekran parlaklığını en düşük seviyelere getirdiğimde dreksiyondan kumanda edebiliyorum.Bu neden olur acaba Ekran parlaklığı üst seviyelerdeyken çalışmıyor bana çok enteresan geldi.....

daha önce benzer sorunlar okuduğumu hatırlıyorum forumda.
direksiyonun içindeki bir parça değiştirilerek düzeliyormuş hatırladığım kadaıyla ama tam emin olmadığımdan yazmadım.
söylediğiniz şekilde geçici çözümü oluyor, giderilmesi için bir parça değişmesi gerekiyor...

CIM modulu olabilir. Kısa devre yapmıştır. Serviste bir baktırman lazım. Direksiyonu filan söküp bakıyorlar. CIM sağlamsa kablo demetinden kısa devre bulunup yapılıyor. Ama bir süre sonra tekrar olmayacağı kesin değil. CIM değişecekse bildiğim kadarıyla çok para.

Teşekkür ederim arkadaşlar..varsın oda direksiyondan değişmesin anasını satayım..
Bundan önce megane vardı bende 2 aydır astra kullanıyorum bazen soruyolar nasıl memnunmusun diye henuz göğsümü gere gere bi cevap veremedim.Bu kadar sorunlu arabamı olur ya bi gün ses gelir bi gün görüntü gider.Valla megane ile yanyana koyun şuan bence eşitler...

Geri