Arkadaşlar inanın forumdaki bu konuyla ilgili mesajları belkide ikişer defa okumuşumdur.
Benimkinin sorunu şöyle;
Aracım 96 Vectra B GLS Voltran sıralı LPG var.
* 4-5 aydır çalışmasında sorun yoktu, herşey yolunda idi.
* 10 gün kadar dip depo ile sürdüm aracı
Sonrasında sabah soğukken geç çalışma sorunu çıktı. Sıcakken herşey normal ama bir yarım saat aradan sonra bile geç çalışma vardı.
*Test etmek için 2-3 gün ve yaklaşık 40-50 km kadar sırf benzin konumunda kullandım. Sonuç; sabah, öğle, akşam, sıcak, soğuk farketmiyor araç gayet güzel çalışıyor.
*Ama ne zamanki tekrar LPG konumuna getiriyorum ve öyle gidiyorum 10-15 km sonrasında bile yine geç çalışma sorunu ortaya çıkıyor. Bunu 1 haftada 2-3 kez test ettim. Hep aynı!
LPG taktırdığım yer şu anda bulunduğum yerden uzak ve burada bakıp ayar yapacak ustada yok.
Ustaya gitmeden önce sizin görüşlerinizi almayı isterim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Benimkinin sorunu şöyle;
Aracım 96 Vectra B GLS Voltran sıralı LPG var.
* 4-5 aydır çalışmasında sorun yoktu, herşey yolunda idi.
* 10 gün kadar dip depo ile sürdüm aracı

*Test etmek için 2-3 gün ve yaklaşık 40-50 km kadar sırf benzin konumunda kullandım. Sonuç; sabah, öğle, akşam, sıcak, soğuk farketmiyor araç gayet güzel çalışıyor.
*Ama ne zamanki tekrar LPG konumuna getiriyorum ve öyle gidiyorum 10-15 km sonrasında bile yine geç çalışma sorunu ortaya çıkıyor. Bunu 1 haftada 2-3 kez test ettim. Hep aynı!
LPG taktırdığım yer şu anda bulunduğum yerden uzak ve burada bakıp ayar yapacak ustada yok.
Ustaya gitmeden önce sizin görüşlerinizi almayı isterim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.