gaza gec tepki verme sorunu neden olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SERCAN006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
LPG ile alakası yok olayın, bendede aynısı oldu 1 ay arayla 2 kez. araç çalıştığında zaten bezinle çalışıyor. bu sizin bahsettiğiniz problem bende lpg de iken aracı sürekli tekletti bu nedenle lpg de gidemedim. 3 gün benzinle gezdim, benzindede dediğiniz gibi gaza geç tepki verdi.

Hatta ilk çalıştığında rölanti çok yükseldi, motor ısınmasına rağmen 1500 devir civarında çalıştı. ustamın tek söylediği hava akışmetresinin ve kelebek boğazının temizlenmesi gerektiği oldu.

Eğer oksijen sensörü bozulmuşsa değişmesi gerekebilir. değilse temizlenince düzelir dedi. bu ilem biraz uzun süren bir işlem motorun soğuması falan bekleniyor. ben daha zaman bulup yaptıramadım. Ancak zaten 3 gün benzinle gezince araç düzeldi:D Sanırım ecu kendini toparlıyor benzinde gezince.

LPG ile alakası yok olayın, bendede aynısı oldu 1 ay arayla 2 kez. araç çalıştığında zaten bezinle çalışıyor. bu sizin bahsettiğiniz problem bende lpg de iken aracı sürekli tekletti bu nedenle lpg de gidemedim. 3 gün benzinle gezdim, benzindede dediğiniz gibi gaza geç tepki verdi.

Hatta ilk çalıştığında rölanti çok yükseldi, motor ısınmasına rağmen 1500 devir civarında çalıştı. ustamın tek söylediği hava akışmetresinin ve kelebek boğazının temizlenmesi gerektiği oldu.

Eğer oksijen sensörü bozulmuşsa değişmesi gerekebilir. değilse temizlenince düzelir dedi. bu ilem biraz uzun süren bir işlem motorun soğuması falan bekleniyor. ben daha zaman bulup yaptıramadım. Ancak zaten 3 gün benzinle gezince araç düzeldi:D Sanırım ecu kendini toparlıyor benzinde gezince.
bogaz kelebegini temizlettim 1 ay önce ama benzınde calsırken yaptı stop etmeyi sonra calıstırır calısmaz gaza bastım öyle harakete gecti sonra biraz gitti lpg gectı araba sonra onunla bıraz surdum gaz yemedı 2 vıteste 3 vıtes de sonra benzıne aldım 5 6 km surdum sonra lpg ye aldım iki gazladım düzeldi su an hic bir seyi yok dün biraz sürdüm sorun falan gözükmüyo ins ilerde cıkmaz bisey

bence sorun büyük ihtimalle lpg den kaynaklanıyor..

bende de aynı sorun var ama şundan cok eminim ki aracıma lpg yi bağlatıktan sonra bu arıza meydana cıktı. gazda yapmıyo araç benzinde çalışırken ve genelde sabah ilk çalışmada yapıyor nezaman gaza geçiyor araba hemen kesiyo

deponda ne kadar benzin vardı?

bende de aynı sorun var ama şundan cok eminim ki aracıma lpg yi bağlatıktan sonra bu arıza meydana cıktı. gazda yapmıyo araç benzinde çalışırken ve genelde sabah ilk çalışmada yapıyor nezaman gaza geçiyor araba hemen kesiyo
bugun tekrar calsıtrdım hıc bır sorun yoktu ama ben stop etmesını anlamadım ama boyle ıkıdebır stop edermı aku ısıgıda yanmadı hıc ıkı hafta once fulldu aku 2 hafta sorna bındım boyle oldu su an hıc bır sey gözükmüyo o sotp ettıgı gun 30 km gezdım 10 km si benzınlı gezdım

Son düzenleme:
bu konuyu en iyi bizim eray bilir aragazcı :)

bu konuyu en iyi bizim eray bilir aragazcı :)
yapma ya sen gazcısın emirhan senin bilmen lazım :D

çokmu zorladınız arabayı acaba?

Geri