gaza gec tepki verme sorunu neden olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SERCAN006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SERCAN006

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bugun arabayı calıstırdım hareket ettım sonra yavas yavas yokus cıkıyodum araba bırden stop ettı sonra arabayı calıstırdım ayagım debrıyajdayken araba tekrar stop ettı calıstırır calıstırmaz sureklı 3 defa stop etti sona en sonunda calısır calısmaz gaza yuklendım hareket ettirdim sonra yolda gıderken gaza basınca gec tepki vermeye basladı ornegın 3 vıtesdeyım gaza basınca cok az hıc tepkı vermedı ara arada hemen tepki veriyodu sonra yuksek devırde kullandım duzeldı bu neden acaba bunu neden yapar?

sanirim bujilerden kaynaklı. gaza geç tepki onlardan oluyordu. kontrol ettirin isterseniz. yada en son ne zaman degisti?

1 ay önce degistirdim bujılerı bosch marka tek tırnak bujı taktırdım

1 ay önce degistirdim bujılerı bosch marka tek tırnak bujı taktırdım

sorun baskadir o zaman.. bi kaç arkadas daha okusunda. bir fikir gelir elbet.

debrıyaj nerde kafrıyo debrıyaj kacırmasın bostayken gaza yuklendıne tepkı ne oluyo ??

debrıyaj nerde kafrıyo debrıyaj kacırmasın bostayken gaza yuklendıne tepkı ne oluyo ??
debrıyajın kavraması normal yanı eskısı gıbi bostayken gaza basınca normal hıc tıtremesı faln yok ama nasıl dıyım yolda gıderken sankı bısey arabanın gıtmesıne ızın vermıyo gıbıydı sonra arabayı yuksek devirlerde kullanmaya baslayınca kesildi problemi

bu olayı yaşamadan once arabayı yuksek devırlerde kullandınmı?

evet ama fazla sıkıstırmadan 3000 4000 devır arası kullandım

hava debimetresi varmi bu araclarda bilmiyorum ondan olabilir

lpg den yaparmı bu sorunu aygaz euro lpg kullanıyorum

Geri