• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

ÇÖZÜLDÜ Garip ses

Kerem5445

Kayıtlı Kullanıcı
54-Sakarya
Selamun aleyküm arkadaşlar 1.6 cdti insignia sahibiyim. Araç daha 100 bin km bakımları 10 bin km yi geçmeden yetkili servis de yapılmıştır . Fakat son zamanlarda kurma dişlisi sesi gibi bi şey yapmaya başladı fakat 2-3 dk içinde ısnınca ses ortadan kalkıyor. ne yapmam gerekiyor fikirlerinizi bekliyorum.

ÇÖZÜM :
Teşekkürler usta zincir değiştim orta kurma dişlisi bozuk çıktı ses düzeldi

Moderatör tarafında düzenlendi:
zincir sesi bu. forumda bolca konusu var. araştırma yaparsanız bulursunuz.

Selamun aleyküm arkadaşlar 1.6 cdti insignia sahibiyim. Araç daha 100 bin km bakımları 10 bin km yi geçmeden yetkili servis de yapılmıştır . Fakat son zamanlarda kurma dişlisi sesi gibi bi şey yapmaya başladı fakat 2-3 dk içinde ısnınca ses ortadan kalkıyor. ne yapmam gerekiyor fikirlerinizi bekliyorum.
ZİNCİR SESİ HAKKINDA tıklayarak arama ekranına ulaşabilirsiniz. Burda bazı konularının içeriklerini dikkatlice okursanız sonuç zincir değiştirme ile çözülebileceği konusunda çözüme kavuşmuş benzer şekilde mi başka sorun olurmu detayları konulardan takip edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Kerem5445
zincirden geliyo bu ses, değişirsen çözülür

zinciri değiştirebilirsin usta

Aleykümselam, sorunundan anladığım kadarıyla zincir problemi var. Zinciri değiştirmeni tavsiye ederim fakat son zamanlarda ustaların hepsi farklı fiyat çekiyor tavsiyem zinciri değiştirmeden önce birkaç farklı ustaya gitmen.

Aleykümselam, sorunundan anladığım kadarıyla zincir problemi var. Zinciri değiştirmeni tavsiye ederim fakat son zamanlarda ustaların hepsi farklı fiyat çekiyor tavsiyem zinciri değiştirmeden önce birkaç farklı ustaya gitmen.
Teşekkürler usta zincir değiştim orta kurma dişlisi bozuk çıktı ses düzeldi

Geri