aracım 14200 km deyken ön sol taraftan özellikle bozuk yolda şangırtı şeklinde ses gelmeye başladı.hem 15000 bakımı da olsun diyerek servise götürdüm.sesin nereden geldiğinin öncelikle bulunmasını sonrada 15000 bakımının yapılmasını istedim.ısrarla ses yüzünden erken geldiğimi tekrar tekrar söyledim.akşam aracı almaya geldiğim de herşeyin tamam olduğunu ama test sürüşte aracımdan herhangi bir ses duyamadıklarını raporlarına yazmışlar.halbuki 2-3 gün şangır şangır diye acayip bi ses gelmişti.canım sıkıldı ama neyse dedim bakımdan sonra düzelmiştir diye düşündüm.ve öyle oldu.10 gün sonra tatile çıktım.700 km yaptım şangırtı başladı.öyle canım sıkıldı ki anlatamam.100 km daha gittim korka korka ve otele vardım.hep aklım o seste.tatilin 3.günü biraz dolaşayım dedim.of ki ne of şangır şungur sesler gelmeye devam ediyor.tatil bana zehir oldu valla.düşünüyorum istanbula nasıl geri döneceğim diye.10 gün sonra yavaş yavaş kullanarak döndüm ve gelene kadar şangırtı sesi de geldi.ertesi gün hemen servise götürdüm.durumu anlattım.sesi duyalım ona göre hareket ederiz dediler.1 saat sonra teste çıktık.her türlü yola girdik.bozuğu kasislisi.yarım saat dolaştık.ses yok.sonra ben direksiyona geçtim.yarım saat te ben kullandım.ses yok.halbuki servise şangır şungur sesler arasında gelmiştim.2 gün geçti hala ses yok.bakalım ne zaman gelecek.serviste bi şey mi yapıyorlar anlamıyorum.sizce ne olabilir?