garip bir durum

Sercan Tankut

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aksam işten eve gelmek icin araçımı caıştırdım buraya kadar ii hoştu aracım tüpe geçtiği 5 dakka sonra bizim mesur motor işigı yandı sağa cektim durdum stop ettim sonra tekrar calıştırdım ısık söndü sizce sorun ne olabilir arkadaşlar ?:sorry:

cihaza baglamadan bir şey söylemek zor.
egr bozulmuştur en basitinden benim şu an öyle ve o ışık yanıyor.

oksijen sensörü ışığıdır lpg de verir arabada anormallik yoksa dikkate almayın.

cihaza baglamadan bir şey söylemek zor.
egr bozulmuştur en basitinden benim şu an öyle ve o ışık yanıyor.

oksijen sensörü ışığıdır lpg de verir arabada anormallik yoksa dikkate almayın.

bu kadar acımasız olmayın ne var

bence hıc bır seyı yok klasık lpg li arac durumu ara sıra yanması normaldır.

arabada sıkıntıyok aradım servisi dedim ne alaka neden böyle oldu araç sensörün zengin yakıt algılamıştır diyor hakket cok cansıkıcı olay

aracınızın LPG adına yapılması gereken ayarlarını tekrar yaptırın.
aracı sadece durdugu yerde degıl gıderken Harita atacak LPG ciyle diyaloga girin.
Aracınız FAKIRE de kalmıs olabilir.
Kimse tarafından KAILEYE alınmayan bu durum size : ILERIDE
yavas yavas lambda sensorunun bozulmasına ve DEGISMESI gerektıgıne dair sinyaller verir.
EGR nizde yüksek sıcaklıktan işlevini yapamaz hale gelebilir.
Baştan önlemlerinizi alınız
Benzindeki degerler ne ise Aynı haritayı atacak İYİ BİR AYARCI USTA size dogruyu gösterir...
UMURSAMAZ olmayın .
siz haklısınız canınızın sıkılmasıda BEKLENEN bir sıkıntı olmalı BILINCLI KULLANICI ADINA .
LPG 105 oktan ayarında bir yanma potansiyeline sahip
Diğer arkadaslardanda alınan tesbite göre zengİN DURUMUNUZDA YAVAS YAVAS LAMBDANIZI BOZAR .
LPG şaka değil ekonomi adı altında MADDIYATA vurdugunuzda farzedin benzinle kullandıgınız sene bazındaki hesap gittiğiniz ayar aldıgınız extra benzin gaz vs vs derken aynı paralara geliyor
Ne ekonomi yaptık.
küçük sorunlarla başlar hersey. Yakmıyordu önceden şimdi başlamışsa hemen önlem alın .

ilgi alakan için cok tessekür ederim aracımı bu gün ilk önce motor ustasına oradanda tüp ustasına gidecek bakalım sonuc ne olacak aksama belli olsun yazacağım

TAMAM ARKADAŞLAR SORUN CIKTI ORTAYA tüp enjektörleri sıkıntılı 80 tl verdim enjektörler değişti motor civilenme sıkıntısı gitti ve motor hatan vermekten vazgecti

iyi kurtarmisiiniz Cok sevindim .Fakir karisimla yuruyormusunuz.Bol detonasyon vs vs .
De sorun iste gene burada uzuldugum konu
80 ytl ye enjektor takimi ?

tüpüm tğm enjektör takımı allahtan sorun o imiş şimdi gayet ii ben benim arabammı ki bu diyorum sürerken )

Geri