garanti meselesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibodayi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibodayi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle iyi akşamlar benim sormak istediğim iki soru var
1- ben araca tanıdığım oto elektrikçiden park sensörü taktırdım bu sensör takma olayı sonucu servise ilk gittiğimde yada bi arıza sırasında gittiğimde aracın elektrik kısmı olarak herhangi bi sorun çıkarırmı sonuçta araç 2 yıl garantili garanti olarak sorun çıkar mı
2- yine dışarıdan karter koruma yaptırdım bununla ilgili olarak servis herhangi bi sorun çıkarırmı biz takmadık söyle böyle diye sıkıntı yapar mı

herkese teşekkür ederim iyi akşamlar

park sensörü denilen şey geri vites lambasından paralel alınarak çalıştırılan ufak bir cihaz. karter muhafazada birkaç civatalık bir parça. ortada garanti bozacak durum yok.
araca lpg takılıp motora müdahale edilirse yada hava yağ filtreleri ve yağı dışarıda değişirse yanlış işlemden dolayı oluşacak sıkıntılardan mütevellit araç garantiden çıkar.

Aslına bakıldığında bir halt olacak şeyler değil. Allah vermesin diyelim aracınız da elektrik aksamında sorun oldu. Hani derler ya elmam kutlu diyeni görmedim diye işte böyle bir şey servis o zaman aracımız hatalı diyeceğini sanmam ülkemizde diyecekleri şey araca park sensörü taktırmışsınız ondan olmuş... hadi bakalım çık işinden çıkabilir isen....

Aslına bakıldığında bir halt olacak şeyler değil. Allah vermesin diyelim aracınız da elektrik aksamında sorun oldu. Hani derler ya elmam kutlu diyeni görmedim diye işte böyle bir şey servis o zaman aracımız hatalı diyeceğini sanmam ülkemizde diyecekleri şey araca park sensörü taktırmışsınız ondan olmuş... hadi bakalım çık işinden çıkabilir isen....

işte bende tam olarak bunu diyordum :)

Geri