peki fren hidroliğini ne kadar sürede bir değiştirmemiz gerekiyor? (astra h için)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
setapxxx' Alıntı:arkadaşlar bide fren hidroliğini zamanında değiştirmek gerek.çoğu servis ve kullanıcı bunu yapmıyo.zamanı gecen fren hidroliği daha cabuk ısınıyo ve frenlerde şişme meydana geliyo.ve doğru fren hidroliği kullanmak gerek buda DOT4 olmalı
ne yani şimdi BMW ile Opel arasında fren bakımından kalite farkı yokmu..güldürmeyin beni yaZGE38' Alıntı:kalite farkı diye bişey yok... opelin frenleri çoğu arabaya göre çok çok çok sağlam..sen arabana bi baktır bence...
1-amortisör sorunu
2-fren merkezi sorunu
3-abs beyini sorunu
4-lastik sorunu
5-balata sorunu
6-rot sorunu
bunlardan biri veya bikaçı olabilir...
thewishmaster' Alıntı:BMW nin yol tutuşu ve frenleri opele nazaran daha kötüdür. Tabi kıyaslamanı m3 Astra G arasında yaparsan durum farklı. Ancak 320 ile GSİ arasında yaparsak ben GSİ derim. Hem daha oturaklı hem daha kolay duruyor. 320 de hakimiyet ve durma GSİ ye göre daha kötü. Tabi bunda kasa ağırlığının ve arkadan çekişin dezavantajı çok. Kaliteli fren diyorsan Porche derim ve tartışmam bile.
ScArC' Alıntı:peki fren hidroliğini ne kadar sürede bir değiştirmemiz gerekiyor? (astra h için)
Sonuna kadar katılıyorum. Bir eleman war bizim okulda (Aslında birden baya fazla) Yurtların oralardaki göbeklerden bir dönüyorlar bmwyle ağzımın suyu akıyor. Ben de istiyom 2001 model 330ciX18XE' Alıntı:yapmayın yawww gözünüzü seviyim hepimiz opelciyiz ama bazı gerçekleri kabul edelim yol tutuşta arkadan itişli arabanın tadını hiçbiri vermez verseydi zaten bütün spor otomobiller önden çekişli olurdu
neonal' Alıntı:Sonuna kadar katılıyorum. Bir eleman war bizim okulda (Aslında birden baya fazla) Yurtların oralardaki göbeklerden bir dönüyorlar bmwyle ağzımın suyu akıyor. Ben de istiyom 2001 model 330ci![]()