fren sistemleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçen hafta ön balataları değiştirdim arkalarda kampana bakımı yapıldı fakat hiç memnun deilim eski balatalar daha sağlam atutuyordu. 80 ytl ye ön fren balataları değiştiler corsa 1.7 dti araç fakat fren pedalına basıyorum araba eskiden daha kısa mesafede duruyordu şimdi pedal yumuşamış gibi basıyorum basıyorum araba durumuyor nedeni nedir? yapan yere gittim yok bişey deyip salladılar. hidroliğede baktım tam.

ilk değiştiğinde balataların alışması belli bir süre alır ama "Geçen Hafta" diyorsunuz. bu geçtiğiniz hafta boyunca arabayı ne sıklıkla kullandınız?

Eğer arabayı da hafta boyunca kullandım diyorsanız, servisin takmış olduğu balataların kalitesine göz atmak gerekir.

Hangi marka balata taktılar fikriniz var mı?

.

balataların markası hakkında bilgim yok. ancak 80ytl yazmışlar sadece balatalara.daha önceki balatalar sona gelmişti. tel diske sürtüp ötüyordu ama daha iyi tutuyordu.

.

birde diskler değişmesi gerek dediler tornaya da gitmedi incelmiş dediler.

KA®ANLIK;269503' Alıntı:
ilk değiştiğinde balataların alışması belli bir süre alır ama "Geçen Hafta" diyorsunuz. bu geçtiğiniz hafta boyunca arabayı ne sıklıkla kullandınız?

Eğer arabayı da hafta boyunca kullandım diyorsanız, servisin takmış olduğu balataların kalitesine göz atmak gerekir.

Hangi marka balata taktılar fikriniz var mı?
:good: :good: :good:
disklerdeki incelmeyi kendiniz de kontrol edebilirsiniz,ama değiştirmek daha sağlıklı olur tornada balans bozulabilir,fren yaptıkça araç titrer.
ama tornalatılır derseniz, araçtan diskleri sökmeden üzerindeyken taşladım ben,süper oldu.

Geri