Forumdaki dolandırıcılar hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ewt geçmiş olsun gerçekten önce havale (en azından bloke konulabiliyor ) sonra kargo :(

:mad::mad::mad::mad:
Adi herifler ya
Mokia nın diğer arkadaşların özellikle de teknik servis konusunda yazıklarını takip etmeye çalışıyorum yetenekli zeki ve paylaşımcı arkadaşlar ve tamamen iyi niyetlerinden dolayı o kadar uğrasıp üzerine birde resim çekip forumda tektek anlato insanlarla bildiklerini paylaşıyorlar ve bunu zevk için yapıyorlar.
Böyle arkadaşlarla bilgilerini bizlerle paylaştıkları için şükran duyup teşekkür edeceğimize kelek atmaya çalışılıyo

Geçmiş olsun

Son düzenleme:
geçmiş olsun çıkıyor işte böle insanlar (insan demeye utanıorum :mad:) iylikten maraz doğar die boşa sölememişler

aytac elım kırılaydıda sana vermeseydim cok uzgunum kardesım
msn de konusma dıyologum da var
ceycey0064@hotmail.com
gordugunuz yerde artık yuzune mi tukursunuz ne yaparsınız sıze kaldı arkadaslar
benım ıcımdekı ıcımde deşifre olsun dıye yazdim madem akıllı bızı salak yerıne koyuyo allah belasını versin :mad:

Son düzenleme:
geçmiş olsun yaa

Burak araları enter ile düzeltirsen pek bişey anlaşılmıyor.

İnsanın aklına böyle şeyler yapmak geliyor.
Hakediyor da.

audikazmasn0.jpg

Bölgedeki karakol komiseri ile görüşüp durumu izah edin.
Nitelikli dolandırıcılıktan çeksinler nesarete aldıgı ürünü soksunlar bi yerine

Allah gönderdiğin ürünü de onu takacağı aracını da kullanmayı nasip etmesin..

Son düzenleme:
aytac elım kırılaydıda sana vermeseydim cok uzgunum kardesım
msn de konusma dıyologum da var
ceycey0064@hotmail.com
gordugunuz yerde artık yuzune mi tukursunuz naparsınız sıze kaldı arkadaslar
benım ıcımdekı ıcımde deşifre olsun dıye yazdim madem akıllı bızı salak yerıne koyuyo allah belasını versin :mad:
Kanka sıkma canını boşver ben alıştım bu duruma artık.Dolandırıldığımı kabullenmem gerekiyor.Allahından bulsun,haram olsun diyorum.

tekrar geçmiş olsun. cengiz abinin dediği gibi yapın bence. yaptığı yanına kar kalmamalı.. gerçi ilahi adalet bir gün tecelli eder ama....

cengiz abi canım cok sikildi ne yazcagim kelimeleri döksem konu kilitlenir aytaç nasil uzulmiyim bugun sana yarin bana :confused:

Kanka sıkma canını boşver ben alıştım bu duruma artık.Dolandırıldığımı kabullenmem gerekiyor.Allahından bulsun,haram olsun diyorum.

aytaç bu tavrı yakıştıramadım sana.. eğer sende o adamın cebi msn i falan varsa yaz buraya ekleyelim arayalım cebini gününü görsün.. ve senin yerinde olsam şimdiye kesinlikle en yakın karakola gitmiştim. adamdan kan getirirler aytaç kan.. sen o numarayı o ismi ver bak onlar neler buluyor..polis arkadaşlarım ve akrabalarım var gayet sağlam yerlerde dilersen durumu ileteyim.

bu gibi çapulcuların yanına bırakmamak lazım bu olayları. senin hakkın sözkonusu herşeyden öte. hiçkimseye yedirme bence o hakkı.

Geri