Forumdaki dolandırıcılar hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aytaç bu tavrı yakıştıramadım sana.. eğer sende o adamın cebi msn i falan varsa yaz buraya ekleyelim arayalım cebini gününü görsün.. ve senin yerinde olsam şimdiye kesinlikle en yakın karakola gitmiştim. adamdan kan getirirler aytaç kan.. sen o numarayı o ismi ver bak onlar neler buluyor..polis arkadaşlarım ve akrabalarım var gayet sağlam yerlerde dilersen durumu ileteyim.

bu gibi çapulcuların yanına bırakmamak lazım bu olayları. senin hakkın sözkonusu herşeyden öte. hiçkimseye yedirme bence o hakkı.
dolandiricinin msnsi dir
ceycey0064@hotmail.com
yazdim zaten deşifre olsun diye:good:

aytaç bu tavrı yakıştıramadım sana.. eğer sende o adamın cebi msn i falan varsa yaz buraya ekleyelim arayalım cebini gününü görsün.. ve senin yerinde olsam şimdiye kesinlikle en yakın karakola gitmiştim. adamdan kan getirirler aytaç kan.. sen o numarayı o ismi ver bak onlar neler buluyor..polis arkadaşlarım ve akrabalarım var gayet sağlam yerlerde dilersen durumu ileteyim.

bu gibi çapulcuların yanına bırakmamak lazım bu olayları. senin hakkın sözkonusu herşeyden öte. hiçkimseye yedirme bence o hakkı.
Kanka tavrım şu nedenden dolayı.Uşak emniyette benimde tanıdıklarım var fakat yasal yoldan yapılmış olan bir sözleşme yada yazılı metin olmadığı için kanuni bir yürürlülük olmuyor.Son yapılacak olan kaba kuvvet, 100 YTL için ordaki kredimi kullanmak istemedim açıkcası.Malum şahsın adı belirttiğim gibi CEYLAN ARPACI tel i de 05416582967.Tel cvp vermiyor ama sürekli açık.

öncelikle geçmiş olsun kardeşim ama sen keşke önceden parayı alıp sonra kargolasaydın ya... ama iyi niyet... forumda tanınan insanlardan alışveriş yapmak gerekiyor ... keşke öyle yapsaydın be kardeişm :( geçmiş olsın tekrardan

Valla çok üzüldüm şu ana kadar cevap yazmamış olmam (iyi niyetliyiz ya) hala dönecektir ümidi taşımam bir yanlışlık mı olmuştur diye düşünmemdir. Allahından bulsun haram olsun diyorum. Ama sizden de ricam insanlar ne kadar haketselerde burdan hakaret etmeyelim. Biz seviyemizi koruyalım. Kelimenin içine bir iki nokta koymak hakaret etmedikki anlamına gelmez. Lütfen forum kurallarına uyalım.

Buda ev telefonu cebi belki kapanır arayp halini hatrını sormayak isteyen olursa

Ceylan Arpacı Ünalan Mah, -, Merkez, Uşak 276/2277533

Şahıs bu çevrede uşak'a ugrarsanız.
adszsb8.jpg

Son düzenleme:
msn sinde de ceylan arpaci olarak tanitmıstı bana acmiyor msnyi :mad:

Ayıp yaa :@ alışveriş yapmaktan kokuyordum zaten internetten bu da kötü oldu

Geri