Forumdaki dolandırıcılar hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaw kime hakaret ediyorum ben alala suçlu biz olduk komik olmayın daha fazla .. arkadası savunuyorum ben ;) aman neyse uzatmayalım

Pardon anlamadım. kırmızı olan yeri açıklarmısın?????

yeliz abla bu konu forum uzerınden hakaret etmememizi istemiştir forum kurali :)
oguzhan boşver agzimizi bozmuyalim msn acarsa ceylan efendi göruşuruz delikanli ol da ac şu telefonlari msn yi:mad:

yeliz abla bu konu forum uzerınden hakaret etmememizi istemiştir forum kurali :)
oguzhan boşver agzimizi bozmuyalim msn acarsa ceylan efendi göruşuruz delikanli ol da ac şu telefonlari msn yi:mad:
dostum hakaret falan ettiğim yok nerde hakaret ??? boşu boşuna adam suçluyorlar günahımı alıyorlar ne yazdım ben küfür mü ettim ters birşeymi yazdım ? bu yüzden komik oluyosunuz

Sana hakaret ettin diyenmi oldu? ben burda genel konuşup forum kuralları gereği hakaret etmenin yasak olduğunu nokta koysanızda bunun değişmeyeceğini belirttim. NOKTA KOYMAK SUÇ? cümlesi nokta koymak suçmudur anlamına geldiğinden açıklama yaptım. Ama HALA ANLAMAYIP komik olduğumu söyledin. ve bunu ısrarla yapıyorsunki ikinci kez yazdın. Bence önce yazılanları bir kaç kere oku idrak et ondan sonra cevap yaz.....

Vay beee Aytaç bey adınıza çok üzüldüm...senelerdir çok forumda aktifliğim olmuştur ama ilk defa opelim.net kadar sıcak bir ortam da bilgi paylaşımı ve eğlenceyi yaşamadım.Bazı art niyetli insanların sizin gibi düşünceli güzel kişileri ne kadaz zor duruma düşürdüğünü görünce insan üzülmeden sinirlenmeden duramıyor.Açık olmak gerekirse benim bir çok defa aklıma gelmişti böyle bir şey yaşanabilceği.Dikkat ediyorum yeni üye olan kişiler direk pazar bölümüne yöneliyorlar.Bir kaç gözlemim tabi bu.sanırım forum da gerçekten sohbet ettiğimiz ve artık bu adam bana paramı yollamasada canı soğolsun diyebilceğimiz kişilerle ticaret yapmakta fayda var gibi.Misal olarak pazar bölümünde bir ilanım var bu ilanıma Aykal :) talib olsa tereddüt etmeden yollarım ücretimi alamasam da canı saolsun derim.Çünkü aramızda okadar seviyeli dürüst içten sohbetler geçti.Ama öte yandan böle kişilik sahibi olmayan kişiler oldukça kolay para kazanma peşinden koşanlar bu dünyada belki kar yaptıklarını zannediyorlar ama bunun ahireti var arkadaşlar.Aytaç bey haram olsun demiş böyle bir cümlenin anlamı hepimiz çok iyi biliyoruz dahada ötesi yok gerçekten de...Forum da aktif olmaya çalışıyorum kendi çapım da ki bilgilerimi deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum ama böle kişiliksiz insanlar miğde bulandırıyor işte.Aytaç bey size tekrar geçmiş olsun o güzel keyfinizi canınızı böle kişiliksiz insanlar için sıkmaya değmez nasılsa gün gelir ondan bunun hesabı sorulur yada Allah bir yerinden çıkarır.Çok üzüldüm gerçekten....

Valla çok üzüldüm şu ana kadar cevap yazmamış olmam (iyi niyetliyiz ya) hala dönecektir ümidi taşımam bir yanlışlık mı olmuştur diye düşünmemdir. Allahından bulsun haram olsun diyorum. Ama sizden de ricam insanlar ne kadar haketselerde burdan hakaret etmeyelim. Biz seviyemizi koruyalım. Kelimenin içine bir iki nokta koymak hakaret etmedikki anlamına gelmez. Lütfen forum kurallarına uyalım.

Yeliz hanım ................
Ben bunu üzerime alındım... istediğim kadar nokta koyarım bu hakaret anlamına gelmez ki zaten burada o işi yapan adamı kınıyoruz hakaret etmesem bile o hakareti zaten yeteri kadar hakediyor .. yani böyle saçmasapan şeyler yüzünden böyle sinirlenip yönetimiz diye üyelere karşı tavrınız böyle kötü olursa merak etmeyin en yakın zamanda terk etmesini de biliriz forumu ;) ama sevdik bu forumu birşeyler paylaştık arkdaslar kazandık .. nedense bir sizinle tartıştım hiçkimseyle sorunumuz yok ;)

Örnek : ş.r.fsiz bahsettiğim noktalar bunlardır ve bu hakarettir. Emin olunki bende çok insanla tartışmam. Ama komik olduğumu söyleyen biriyle de hala konuşuyor olmam inanki lütuftur....

daha fazla uzatmayalım konu harici mesaj yazılmasın lütfen

konu harici mesajlar silinecektir.

Geri