yaw kime hakaret ediyorum ben alala suçlu biz olduk komik olmayın daha fazla .. arkadası savunuyorum benaman neyse uzatmayalım
Pardon anlamadım. kırmızı olan yeri açıklarmısın?????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw kime hakaret ediyorum ben alala suçlu biz olduk komik olmayın daha fazla .. arkadası savunuyorum benaman neyse uzatmayalım
dostum hakaret falan ettiğim yok nerde hakaret ??? boşu boşuna adam suçluyorlar günahımı alıyorlar ne yazdım ben küfür mü ettim ters birşeymi yazdım ? bu yüzden komik oluyosunuzyeliz abla bu konu forum uzerınden hakaret etmememizi istemiştir forum kurali
oguzhan boşver agzimizi bozmuyalim msn acarsa ceylan efendi göruşuruz delikanli ol da ac şu telefonlari msn yi![]()
Valla çok üzüldüm şu ana kadar cevap yazmamış olmam (iyi niyetliyiz ya) hala dönecektir ümidi taşımam bir yanlışlık mı olmuştur diye düşünmemdir. Allahından bulsun haram olsun diyorum. Ama sizden de ricam insanlar ne kadar haketselerde burdan hakaret etmeyelim. Biz seviyemizi koruyalım. Kelimenin içine bir iki nokta koymak hakaret etmedikki anlamına gelmez. Lütfen forum kurallarına uyalım.
ok sadece hakkımı savundum ..daha fazla uzatmayalım konu harici mesaj yazılmasın lütfen