ford tourneo connect alacağım yorumlarınız nedir

ugurdalkiran

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar işim gereği bi araç daha alacağım hem iş hem aile arabası olsun istiyorum. ford tourneo connect 110ps glx hakkında bilginiz varsa artısı ve eksileri nelerdir
benim tek bildiğim motor 1.8 tdci 280 nm tork özellikle vergisi falan nasıldır yakıtı kullanan arkadaşlar varmı acaba 2007 model alacağım.

şahane bir seçim derim

Gidişinden memnun kalırsınız.Kullanmadım ama Ford'ların yoltutşu iyidir. O sınıf bir araç alırsam bende düşünürdüm. ;)

Ben kullandım ve çok beğendim.İçi maun kaplamalı falandı ve oldukça güzeldi.

babamda 90 ps olandan var.2009 model güzel araba.Neredeyse otomobil konforunda.Uzun yolda çok rahat.Otobanda 170 km hıza çıktım hiç belli bile olmuyor.Dengesi çok güzel.(Daha önce Kango vardı.Onunla kıyaslayınca)abs klima dört frende disk olması gibi özelliklerinin olması da cabası.vergiside 325 tl olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.Yakıtı Kangoya göre biraz fazla ama en iyi seçim Ford olur.

aynen. şu an doblo var 140 km de bangır bangır titriyo. 120 ustu hiç saglıklı değil. 2009 model. 2006 da connect kullanıyordum ve 175 i gördüm bana mısın demiyordu. yol tutuşu harika.
ayriyaten reklamlarını hatırlayanlar bilir. çelik bi küpü çekiçle vura vura connect i ortaya cıkarıyorlardı. hakkaten öyle saglamdı. arkadas zincirleme kazaya girdi. arkadan buna vuran aracın önü dağıldı. bu darbe alınca öndekine sekti ve ondeki aracın arkayı dağıttı. polis gelip sen cık git demiş bişi yok sende :)

aynen. şu an doblo var 140 km de bangır bangır titriyo. 120 ustu hiç saglıklı değil. 2009 model. 2006 da connect kullanıyordum ve 175 i gördüm bana mısın demiyordu. yol tutuşu harika.
ayriyaten reklamlarını hatırlayanlar bilir. çelik bi küpü çekiçle vura vura connect i ortaya cıkarıyorlardı. hakkaten öyle saglamdı. arkadas zincirleme kazaya girdi. arkadan buna vuran aracın önü dağıldı. bu darbe alınca öndekine sekti ve ondeki aracın arkayı dağıttı. polis gelip sen cık git demiş bişi yok sende :)
connet saglam en az 90 lık alın alabılıyorsanız 110 alın mukemmel arac:)

10 numara!!! birde hız sabitleyici olsaymış

fiyatına göre çok güzel.. caddy-yeni doblo (2.0) çook pahalı

Vergiside 650 küsür olmalı 1900cc ye kadar aynı.

Motoru hafıf ses yapıyor ama sınıfına göre iyi araba , hıc olmasa bıle aynı sınıfda doblo vb araclardan daha kemıklı connect :)

ford sağlam bir araçtırrr ama yüksek tavan almayınnn yakıt tüketimiii reno ve fiat a göre yüksek ama sağlam bir araçtırr

Geri