ford mu opelmi

Ya arkadaslar bu konu ile ilgili degil ama baska forumlarda söyle bir gezeyim dedim..hani onlarin dertleri ne derken bir yaziya gözüm carpti kendimi gülmekten alamadim...sizlerle de paylasayim dedim toyota formundan... sizleri azicik güldüreyim dedim :)
opel almanın da çok faydalı yönleri var örneğin motor, mekanik ve elektirik bilgin artar, sosyalleşirsin. oto sanayi camiasında bir sürü tanıdık ustan olur. Çevren genişler. servislerle kavga ve mücadele ettiğin için, zorluklara karşı mücadele gücün artar. bol yedek parça tükettiğin için üretim sanayine katkın olur. sayende isdihdam artar. ülke gelişir

toyotalar kıskanıyor bizleri bizde toyoyta kullandık varya yasak diye birsey demiyorum ondan daha kötü araba görmedim

arkadaşlar artık opelimin hiçbir masrafı olmamasına , motorunun sıfır olmasına reğmen 2003 2004 ford mondeo ghia otomatik vites ile değiştirmek istiyorum .. sizce hangisi ford mu opel mi
Koltuğu ortapedikse al.
bizim vectraların koltuğu gibi deli ediyorsa alma derim.

bahsettiğiniz kasa Mondeo gerçekten güzel araba çok şık ve kaliteli hatta karşılaştırma yapmak gerekirse yenisinden kat kat iyi bence

Koltuğu ortapedikse al.
bizim vectraların koltuğu gibi deli ediyorsa alma derim.

arkadaşlar Opel koltuk konusunda eleştirilecek son markadır,bir çok yerde ödül aldı opelin koltukları ergonomi değerlendirmesinde..heleki yeni astra j nin koltukları kendi sınıfının çok çok üzerinde bir arge ile geliştirilmiş..

siyah bi vectra c eleganceye hayır demem doğrusu.

Mondeo nun 98-99 Ghia Modelleri Vectra dan daha dolu.Sen al toprağım

arada en az 4 yaştan bahsediyoruz. km durumları ne? benim gönlüm mondeo'dan yana...

yoruma açık bir konu. bence çok pişman olursun..
ford asla opelin ve vw in rakibi olamaz. 2009 mondeo var bizim müdürün. görünüşten başka bişey yok. fiyasko diyorum başka bişi demiyorum..

2003 otomatik ghia ile biraz gezdik bu gün.. arabada yok yok.. otobanda hızsabitleyicisi çok güzel valla.şehir içinde kasislerden geçerken ne sallanıyorum ne zıplıyorum.. benim arabadan daha seri.. arkadaşlar arabamı severim çok iyidir ama bu gün kararımı verdim MONDEO

Geri