Kesinlikle Opel derim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yillarca araba kullandim..en son omega sport 2.0 16v full extra deriye kadar.... bir yasinda aldim 9 senede ön amartisör degistirdim,kranmili sensörü degistidim, üst kapak contasi 20 euro degisdim, baska hic bir ariza görmedim..nonstop 5 kere türkiye banamisin demedi...o rahatligi o bana verdigi güven..yag sentetik kullandim 160000km de sattim... ondan önce omega A kullandim 90000 km conta degistirdim... su pompasi....ön amortisör..onuda 6 sene kullandim...üc defa izin yaptim ...unutmayin 36 saat motor calisiyor mola sirf namaz yani 10 dakika....baska masrafim olmadi...eger buna masrafli arac diyorsaniz bilmiyorum...aslinda bakmassaniz her arac masraf cikarir..hep bakimini kendim yaptim...omega b de tek rahatsizligim hep rolanti ve agr ama rolantiya motor üst kapagindaki hortuma filitre taktim o problemim de gitmisti...stop etme rolanti problemim.... iste opel o kadar sene ve kilometrede yapilan iki aractaki masrafim....diger araclari cok gördüm, onlarida kullandim...simd kalkip opeli nasil kötüleyim...simdiki aracim astra h 1.3 elegance..13000km bakimi yaklasti garanti oldugu icin ilk iki sene elimi sürmem...ondan sonraki bakimlari bana ait...
söyleyin hep iyi opel bana mi denk geldi???? yok yok.... neden simdi opel aldin yine dersen..bakin vw almaya üzerine birde corsa farki var.... pegout 408 alin test sürün iceri sesi cok vazla... toyota iyi ama zevk meselesi..kullanilan malzeme???? reno fiat bende en son marka...eee geriye ne kaldi???? arkadaslar parana göre araba derim...hic de sikayetimolmadi yukarida yazdigim gibi..vw golf 3 kullanmistim o zamanlar memnun degildim..bmw hassas arac...mercedes sifiri da kullandim 200c aman kalsin sifir araba service aliskanligi vardi...
iste o kadar arac icinde 4 opel kullandim hepisinden sikayetim olmadi....
bence opel yine opel---![]()
Semia ablacığım senin şanslı bi tarafında yurt dışında olman.Ben şimdi Ağrı dayım.İnan bi arıza yapacak diye elim yüreğimde.Şu an arka cam ön kumanda dan kalkıyor ama inmiyor.Böylesine basit bi arıza için bile kimseye güvenipte götüremiyorum.Servis dahil.Erzurum a servise gittim rölantıda sıkıntı var diyorum adamlar diyorkı motorda sıkıntı vardır.Meğer gaz kelebeğine giren hortumlardan biri çıkmış.Daha bir sürü örnek.Bizim burdaki en büyük sıkıntımız Servis dahi(benim gittiklerim) bi şeyden anlamamaları.Allah tan arabam 98 model.Bide 2008 olsaydı vay halime.İşte ben bu sebeplerden Opel den soğudum.Herkezin çalışma şartları zor.İnsan nelerden kısıyor arabaya biniyor.Artı benim ki tamamen ihtiyaç.(İyileri ayırt ederek)Usta kılıklı dıngıller insanı bin pişman ettiriyor.