focus 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar cam acikiken fark ettim sol ön lastik tarafindan giyirti gibi demir demire sürter gibi ses geliyo bu ses herzaman yok arasira geliyo geri gidiyo birde frene basinca bildigimiz ciyik diye ses tam fren yapinca olmuyo nedir bu sesler tecrübesi olan varmi

.

balata bitmiş olabilir taş vs balata arasına sıkışabilir şayet frene basınca oluyorsa
yok saga sola donuste ses gelıyorsa frenle alakası yok yuruyendedir.. aracla kaza yapılmıssa onceden salıncak baglantıları ılerı gerı kayıp dengeyı bozabılıyor malum tekerınde konumu degısıyor ileri veya geri teker davlumbazı veya salıncak rot vs parcalara bakılarak sürtme varmı bu şekilde cozulebılır..

cevabin icin tsk bugün birsey dikkatimi cekti frene basinca ses kesiliyo bir ay önce baktirmistim frenlere daha iyi demislerdi fazla km de yapmadim

taş sıkışmıştır yada bu balatanın orda koruma sacı gibi bişey var. Balatayı değiştirirken yamuk kalmış olabilir.

rica ederım 1 ay once baktırmıstım demıssın yenı balata takıldıysa sanırım 1000 km sonra tekrar ayarlamak gerekır alıstıktan sonra
bır cozum daha şudur kendın kontrol edebılırsın aracın sol on tekerını askıya al ve elınle cevır normade cok rahat donmesı gerek balata surtuyor olabılır frene basıncada baskıyla sesı kesıyor bence..

Geri