Focus 1.6 Tdci ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ds180
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ds180

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yeni kasa 2005-2006 focus 1.6 tdci almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz aramızda kullanan varmı (malum benzine yetişemiyoruz artık)

güzel araç
hele hatchbacklerin body kitlisi var bizim orda orjinal body sanırım çok çok güzel duruyor...
ve tabi dizel ;)

Walla abi bende tavsiye ederim sonuçta hem ford hemde tdci performanslarıda baya ii fiestasını kullandım gayet tatmin edici :) gerçi benzinli araç gibi üst devirlerde canlı diil lakin alt devirlerdede benzinli araçlardan daha canlı:) hbleri süper duruyo;) orj. body kitte taktırdınmı bi film kalır geriye:)

ii al bence bende düşünüyorum

Performansi Tatminkar Bence Görüntüsüde Eski Kasasi Kadar Olmasada Başarili :)

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. bu arabayı kullanan varmı yakıt durumu hakkında bilgi almak için soruyorum.

yahu gençler body kit falan diyorsunuzda bizim yaş 37 artık kemale erdik gibi :))

yahu gençler body kit falan diyorsunuzda bizim yaş 37 artık kemale erdik gibi :))
:D abi otomobil aşkının yaşı mı olurmuş
hem bu bahsettiğimiz body orjinal, uçuk bişey değil ve arabanın havasını dehşet değiştiriyo,
sen focus bakmaya başla anlarsın neden öyle dediğimizi ;)

1.6 duratorq dizel olan focus u şirket aracı olarak 1 yıl kadar kullandık.tork u mükemmel, güzel yürüyen bir araba.şirket aracı oldugu içinmidir bilmem (trend version) içeri çok ses alıyordu, motor sesi bariz hissediliyor.sanki motorun üzerinde ses yalıtan bir malzeme varmış da bizim araca koymayı unutmuşlar diye espri bile yapıyorduk şirket içinde.yakıta gelince, hızlı ve devirli kullanıldığında ekonomik değil, tüketim değerleri yükseliyor ama dizel olduğu için bu yüksek tüketim benzin kadar can acıtmıyor.eger sakin kullanılırsa (1.3 yada 1.4 cdti lar kadar olmasada) ekonomik bir araç denebilir.ev kullanımı için alınacaksa trend versiyonundan ziyade ghia gibi donanımlı bir versiyon alınırsa gayet hoş olur diye düşünüyorum.

Olsun abi ne demek daha gençsin hem uçuk bişey diil ya zaten orj. diyoruz abi yani tampoın falan değişmicek sadece tamponun altına eklicekler sade güzel duruyo bide jantlı aldınmı süper lakin ben sizin yerinizde olsam kiremit kırmızısı veya bordo böle bişey olcak bide film inan abi bakmaya doyamazsın bizim evin arkasında bi araç var otoparkta inan kendi aracımdan çok bakıyom:) o araçlara filmle orj. body kit süper oluyo bide tdci turbolu dizel:) daha ne olsun:good:

Geri