Focus 1.6 Tdci ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ds180
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim çok hoşuma giden kasa ve motor var arabada hatta babama almayı düşünüyordum bir ara, sabah eurodizel'in 2,88 olduğunu görünce artık dizel sesi ninni gibi gelmiyor işkenceye dönüşmek üzere :)
Hibrit yada lpg düşünülebilir

focus 1.6 tdci performansı çok iyi.torku baya yüksek.gazı köklediğimizde kafamız koltuk kafalığına yapışıyordu.yanlız yakıtı diğer dizeller gibi değil.onlara göre biraz fazla yakıyor ama perfırmansı gerçekten iyi.motor sesi ve rüzgar sesini biraz alıyor içeriye.donanım çeşitlerinden ghia sıda çok para.ama trendede ev için alınacaksa değmez diye düşünüyorum.

ben test ettim bu aracı performans açısından güzel fakat kabin gürültüsü fazla vites geçişleri yumuşak frenleri mükemmel tek sorun kabin gürültüsü fazla asfalt sesi içerde

Biraz kendime geleyim ben de arabayı satıp az kullanılmış bi ghia tdci almayı ve araba defterini 7-8 sene kapatmayı düşünüyorum.

bu son çıkan kasası hiç hoşuma gitmedi.. içinde kullanılan malzeme çok kalitesiz. Torpido kapağında ki materyal hepten berbat..

Ama eskiler daha iyiymiş. Zaten kendi forumlarında da bu yönde eleştriler var. Ama motorundan yana emin olabilirsiniz. peugeot, ford ve volvo da o motoru kullanıyor.

Şirket arabası olduğunda 1 sene bindim içeri felaket ses veriyor dizel diye ilk çalıştığında sanki traktör dersin.
Triptonic vites olmasında dolayı yakıtı bayaga fazla idi ama torkun yüksek olmsında dolayı seriliği güzeldi....
240 ibresi olmasına rağmen 220 km kaldı daha yukarı çıkmadı(düz ve otomatiğe denedim...)
Uzun yolda fazla zorlamazsan 6.50 litre gibi yakıyordu diye hatırlıyorum

valla dizel bir 1.6 araca göre bence biraz fazla yakıyor

şehir içinde genç sürücü ile 8-8,5 lt yakıyordu.performans konusunda ise focus değil de volvo c30 ile denedim.açıkçası golf tsi'a ilk iki witeste şaşılacak şekilde kafa tutabiliyor(hatta bi ara önüme geçer mi diye düşündüm), sadece yarım burun çıkarabiliyor.3 ve sonrasında geriye düşüyor.dikkat edin focus dizelleri yarış arabası gibi kullanan, hasarlı olanlar, hatta motorunda sorun çıkartıcak konuma warcak şekilde kullanılanları çok var...

ışıklarda arkadan astrayla yanaşıyorum oda ne arabanın bütün alt takımları gözüküyo arkada oturanları görecem nerdeyse insan tamponu az aşağı indirir yaa onun dışında gidişi iyi gerçekten Ank de 34 plakalı kiralık arabaları deli gibi kullanıyorlar

evet muhammet bende çok görüyorum.ankarada kiralanan araba sayısı rekor herhalde.hepside 2007 model ve üstü.deli gibi kullanılıyor

Geri