Fazla yağın zararları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mirza_elz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mirza_elz

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Astra 2018 sedan 1.6 benzin LPG li aracım var göstergede %23 yağ kaldığını gösteriyordu. 1,5 litre yağ ekledim yağ fazla oldu motora ne gibi zararı olur. Yağı boşaltmam gerekir mi sizce

Tabikide zararı olur ilk başta keçeler patlar keçeler patlamazsa motor sıkışmaya başlar ya kol ya piston ya üst zarar görür yani motor fazla yagi bir yerden atması gerekli yağ kaçırmalar başlar eğer bu olmazsa motor ici zarar görür

• Beğen
Tepkiler: Hakan55
En yakın zamanda 1.5 lt yağı çektirmeniz en doğrusu olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Astra 2018 sedan 1.6 benzin LPG li aracım var göstergede %23 yağ kaldığını gösteriyordu. 1,5 litre yağ ekledim yağ fazla oldu motora ne gibi zararı olur. Yağı boşaltmam gerekir mi sizce
O yüzde 23 yazan araçtaki mevcut yağı değil, bakıma olan zamanı gösteriyor. Aracın kilometresiyle orantılı olarak düşüyor.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O yüzde 23 yazan araçtaki mevcut yağı değil, bakıma olan zamanı gösteriyor. Aracın kilometresiyle orantılı olarak düşüyor.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+++Aynen...
Bu şekilde kullanmayın..Fazla olan yağı çektirin..

sizin hesabınıza göre araca 3.85 litre yağ eklemeniz gerekirdi yanliş eklemişsiniz
2 litre daha ekleyin. :)

Araçlarda yağ göstergesi yok
yağ çubuğu var
sizin baktığınız servis bakım zamanı

Geri