far problemi

ibocompany

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün arabadan inerken kapıyı açtım far açık uyarısı verdi. baktım far düğmesi kapalı sonra önemsemedim bankaya girdim çıktım baktım sağ park lambası yanıyo. far düğmesine bakıyorum tekrar kapalı. sonradan dikkat ettim kontağı taktığımda sinyal açık kalmış. sinyali kapadım arabayı stop ettim bu sefer park yanmadı. sinyal açık stop edersem aynı ssorun tekrar oluyor. bu arabanın genel özelliğimi yoksa benim arabadamı bi sorun var :( araba 98 vectra 2.0 gls

Bu bir sorun değil aracınızın özelliğidir.

kışın unutup gitsem öyle akü gidicek desene sabaha :(

ibocompany' Alıntı:
kışın unutup gitsem öyle akü gidicek desene sabaha :(

eee unutmamaya çalışacaksın :)

ben bu özellıge yıllar önce vw golfde farketmıstım.. bakıyorumda bu özellıgı bırtek alman araclarında buluyorum..

prince' Alıntı:
sesli uyarı veriyor, duyarsın...
+1

ayrıca ön sağ veya sol yanacak 5watt ön,5 watt ta arka ampül toplam 10 watt. yani 1 amper den az. akün sağlam ise 30 saate kadar aküyü bitirmeden dayanır. hatta 30 saati geçebilir bile. sonra belki marş biraz devirsiz döner, ama sağlam aküde hiç bir sorun çıkarmaz...

prince' Alıntı:
sesli uyarı veriyor, duyarsın...

allahtan sağır değilim :) sesi duyabilirim. sorun çözüldü.

Evet güzel bi özellik bende bayramda polo da başıma geldi.Tam arabadan inicem bu bağırıp duruyor.Far kapalı çıldırdım 5 dk uğraştım sonradan jeton paraşütle düştü sinyal açık kalmılş stop ederken :)

Geri