Ey Eskişehir ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok yok Eskişehirli yok. genellikle Ankaralılar :D

konuyu dağıtma NEO çık aradan. bana Eskişehirliler lazım. Ama geleceksen Eskişehire gel tabii :D
Bak görüyonmu?Ankaralıların ahını almışsınız Başkan.

hemşolarım nerde?
eskişehirliler misafiri sever başkan :),
ama es es tribününe oturma konusunda neo ya katılıyorum, seyircimiz biraz gergindir :)

GSnin şansı yok. kazanamaz bu maçı. aha da buraya yazıyorum berabere bitecek bu maç :D

bu arada gelicekseniz size 1 saat kazandırabilirim. bizim evin önü sürekli trafik ekibi, maç zamanı bütün araçları çekip arıyorlar :)

Tabi Eskişehirli olarak bu maç kaçmaz ama bazı sebeblerden dolayı gitmeyi düşünmüyorum(ki eskişehir halkı koyu bi fanatiktir takip edenler varsa bilirler) yani başkanım bi aksilik çıkmassa neden olmasın zaten evimde yakın ama oralar gerçekten maç günü izdiham olması büyük ihtimal neyse bu konuyu daha detaylı konuşuruz.

Valla bi EsEs li olarak bi aksilik çıkmaz ise maça bende gidicem ama gitmez isem eşimle sizi ağırlamaktan memnuniyet duyarım...hafta sonuna doğru tekrar haberleşmek üzere...
Sinan abi eğer gitmezseniz sizlede tanışmak isteriz:) ama dediğim gibi eskişehirli olarak bu maç kaçmaz ama... aması var:sorry:

Sinan abi eğer gitmezseniz sizlede tanışmak isteriz:) ama dediğim gibi eskişehirli olarak bu maç kaçmaz ama... aması var:sorry:

Burak gidemezsem tanışırız ayıp ettin...eskişehirlilerle bi opel buluşması yaparız :)

neyse bende gelemiyorum malesef :D başka zaman inşallah

baskan banladıgı lıstede bı eskısehırlıye rastladı heralde :D:D:D

mutlaka izlemelisiniz

başkan gelmelisiniz ve eskişehirspor taraftarını mutlaka canlı olarak izlemelisiniz emin olabilirsiniz gördükten sonra es es taraftarını ultra aslanda neymiş diyeceksiniz

Geri