Ey Eskişehir ahalisi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neyse bende gelemiyorum malesef :D başka zaman inşallah
Kısmet değilmiş demekki :( ama inanın Eskişehir'ede gelme zamanı geldi diye düşünüyorum Yeliz abla:) mesela Şelalede bi piknik hiçte fena olmaz :) veya carting sonrası Köfteci Alide olabilir:) aslında pazar günü maç sonrası toplanıp öle bişeylerde yapardıkya neyse kısmet değilmiş:( veya söğüt önünde alabalıkta olabilirdi:) neyse Yeliz abla bu böyle sürer gider :( hem inanın Yeliz abla Eskişehir çok değişti :):):) yakın bi zamanda bekliyoruz ;)
 
başkan gelmelisiniz ve eskişehirspor taraftarını mutlaka canlı olarak izlemelisiniz emin olabilirsiniz gördükten sonra es es taraftarını ultra aslanda neymiş diyeceksiniz


eses taraftarını bilmezmiyim :D 1 ligte sadece bir yıl görebilmiştim. Eskişehire geldiğim ilk yıl ligten düşmüşlerdi malesef. Bu arada ben Beşiktaşlıyım.
Ama inşallah ilk fırsatta geleceğim
 
Ne maçtı yaa..!!! :)
 
Geri
Üst