eveeet tahminler buraya galatasaray vs fenerbahçe

galatasaray vs fenerbahçe

• Kullanılan toplam oy
    100
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray alir bence bu sefer ki alirsa şampiyonluk maçini 3onuncu haftada bursa ile oynar.berabere biterse büyük ihtimal bursa fikstüre göre 32 inci haftada sampiyon olur diyorum.33 üncü hafta ankaraspor hükmen:)

Galatasaray lıyım ama bu sefer kısır bir maç olacak düşüncesindeyim...Daum un anti futbolu kilitleyecek maçı...Berabere biter ve Bursa kazanır...:kop:

tarih tekerürden ibaret fb

Fenerliyim ama başımızdaki bu antrenörle Cimbom kazanır

galatasaraylı futbolcuları buhran basmıştı yine :) fener alır bencede ama hayırlısı fenerbahçeliyim ama bursa şampiyon olsun isterim :)

galatasaraylı futbolcuları buhran basmıştı yine :) fener alır bencede ama hayırlısı fenerbahçeliyim ama bursa şampiyon olsun isterim :)

aynen bursanın şampiyon olmasını çok istiyorum. Ertugrul hocayı takdir ediyorum. çok beyefendi biri.

17 mesaj olmus, hala kavga cikmamis......... Takimlar gibi taraftarlarida formda degil bu sene ))))

17 mesaj olmus, hala kavga cikmamis......... Takimlar gibi taraftarlarida formda degil bu sene ))))
Biz eski başkanımızı kaybettik (Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun), o nedenle yastayız :(.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri