Euro Civic hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar euro civic hakkında ne düşünüyorsunuz :D ucuz yollu abs 2 airbag kliması olan bir araba. ies motor var zaten. malum kasalara istenilen paraların yanında hiçbirşey fiyatları. askere gidene kadar binip askerde annemin parçalamasına izin vereceğim bir araç olacak :D

Bende beğeniyorum bi tanıdığımda var sanırım 10 yıldır biniyor hala satmayı düşünmüyor neredeyse hiç masraf etmemiş adam :)

Oldukça sağlam bir araba, eksi yönlerinin başında rahatsızlık derecesine varan teker sesi gelir, ardından alçak yapısı ve kabine yansıyan motor sesi.

arkadasımda vardı bitane kronik hararet sorunu var diyodu ama ne derece dogru bilemem
benim hosuma giden bi kasası var özellikle 98 ve sonrasında panjur ve farlar farklı bide sunroof olursa bence ihtiyacına uygun gayet makul bi araç olur.

Sorunsuz, frenleri zayıf, yol tutuşu bildiğin honda klasiği, vurursan felaket dağıldığı, yol ve motor sesi. İçi ferah sayılır, gönül rahatlığıyla hurdaya çıkarabilirsin :D

aöf bitene kadar askere gitmeyi düşünmüyorum :D bu süre zarfında artık dayımlar evli hafta sonu vs istedinmi kırmazlar alırım arabaları ama 2 sene boyunca can sıkıntımı alacak birşey lazım :D arabanın parçaları pahalı gözümü korkutan en büyük sıkıntısı. araba bu bozulur sağı solu parçasını bulamazsak sıkıntı. frenlerinden sıkıntı duymadım ama hararet sorunu yaşayanlar var. bekliyoruz bakalım :D

Vectra B al istersen fatih, parça bolluğu var, bildiğimiz tanıdığımız araba candır can :p :D

bir tane bulduydum gece gece adamı buldum :D elimde el feneri arabanın sağına soluna baktım arabada birşey yoktu ama bir tur attım arabaya hiçmi ısınamaz bir insan :D ama ne olur ne olmaz diye açık kapı bıraktım :D

Sunrooflusu ve far yıkamalısı makbuldür.. En azından avrupa standartlarında bir güneydoğu asya aracı...Çok şey beklememek lazım..Velhasıl standart civicler daha kıymetli..

Artık Euro Civic'lere ciddi miktarlar istenmeye başladı. Adam bakıyor 99-00 Civic'lere 20-21 yazmışlar, benim 96 modelde en aşşa 16-17 eder diyip yardırıyor... Valla çok değil 1-2 sene önceye kadar 10-11 liraydı Euro'lar...

Geri