esp ve lastik patlaması

lastiklerinin markasını bilmiyorum ama lastik kolay kolay yarılmaz şambrelli kamyon değil bu yarılsın sende çivilerin jiletlerin üstünden geçmiyceksin düm düz otoyolda asfaltta gidiceksin yani lastiğin yarılmasını oluşturucak bir ortam olucağını sanmıyorum ama genede şunu diyorum lastiklerinin markasını yaşını durumunu bilmeden üstünde kaliteli bir lastik olduğunu var sayarak bunları yazıyorum..

patlamaya gelince benimde lastiğim fethiyeden gelirken patlamış ama nerde patlamış bilmiyorum akşam eve geldik sabah uyandım lastiğim inikdi lastikçiye bir gittim içinden kolum kadar çivi çıkdı lastikci arkadaşım abi lastikler döndüğü sürece sıcak kaldığı sürece inmez ancak soğursa inmeye başlar dedi bu yolda bir yerde girmişdir ama lastiğin inmemişdir dedi... yani dönen lastik patlasada kolay kolay inmez tabi lastiğinin cinsinimarkasını kalitesini bilmeden bunu yazıyorum..

o kadarda çok düşünme git bir lastikçiye temiz iki tane çıkma lastik al olsun bitsin çıkma lastikler bir para değil..

lastik yarılır hem de çok pis yarılır. çividen camdan yarılmaz zaten aşınmadan ya da imalat hatasından yarılır.
yepyeni lastik gümledi benim altımda, allahtan arka tekerdeydi.

esp falan yalan olabilir.

sakın o kötü durumdaki olan lastiği arkaya takmayın!!

Geri